10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPrimavara mireselor: trenduri de sezon

Primavara mireselor: trenduri de sezon

Ati decis sa va uniti destinul cu cel pe care-l iubiti? Ati hotarât ca pasul cel mai important sa-l faceti primavara pentru ca sunteti romantici, pentru ca vreti ca vremea sa nu va faca vreo surpriza, pentru ca atunci v-ati nascut dumneavoastra sau pentru ca, pur si simplu, nu mai aveti rabdare? Iata noutatile cu care primavara lui 2006 va intâmpina in ceea ce priveste alegerea rochiei de mireasa.


Rochia de mireasa este elementul cheie al oricarei nunti pentru ca, pâna la urma, nu conteaza nici meniul, nici muzica, atâta timp cât privirile tuturor nuntasilor vor fi atintite asupra dumneavoastra. In primavara aceasta, pregatiti-va sa imbracati o rochie usoara, plina de feminitate care sa inspire aerul primavaratic.


Dantela. Anul acesta, dantela revine in forta. In ultima vreme dantela s-a tot regasit pe podiumuri, insa, in acest an, avem de-a face cu un tip de dantela special.


Materialul e mai fin si mai usor, mult mai placut la atingere decât „verisoarele“ lui cu forme complicate. Dantela Cantilly a lui 2006 se ia la intrecere cu sifonul si organza, fiind recomandata in cazul rochiilor de mireasa care vor fi purtate primavara si vara!


Aplicatii florale. Sezoanele pline ochi de flori mari la poalele rochiilor v-au atras atentia? O floare aplicata in talie, pe umar sau drept pandativ la gât in locul unei bijuterii va pot oferi un look natural si de senzatie. Alvina Valenta si Jenny Lee au utilizat flori din acelasi material ca si rochia pentru un plus de romantism…


Decolteuri in V. Traditionalele rochii fara bretele nu mai sunt in trend, asa ca puteti aborda mai multe tipuri de decolteuri: patrat, rotund larg si in V.


Sunt o multime de optiuni in acest an, asa ca e imposibil ca nu gasiti ceva pe gustul dumneavoastra.


Daca aveti bustul generos, decolteul in V vi se potriveste fara doar si poate, insa aveti grija sa nu fie extrem de adânc, pentru ca ziua nuntii dumneavoastra nu e o ocazie potrivita ca bunica sa faca vreun atac de cord când va vede…


Balonase volanase. Trendul initiat sezonul trecut câstiga teren, iar tivurile – balon adauga un plus de prospetime si naturalete. Dedicate in mod special femeilor inalte, rochiile cu tivuri – balon, par mai sofisticate si dau un plus de volum, pentru un look de printesa.


Corsaj drapat. Textura si detalii elegante – cam acestea ar fi cuvintele de ordine in materie de corsaj. Un look simplu, incredibil de natural, foarte putin incarcat, o silueta perfecta.


Talia este accentuata gratie croielii speciale, mai ales daca nu aveti forme bine conturate sau nu aveti un decolteu care sa iasa in evidenta.


Corsajul drapat sau „impachetat“ va salveaza si de aceasta data.


Tulul se intoarce. Desi considerat materialul cel mai potrivit pentru rochiile de mireasa, tulul a cam lipsit de pe podiumuri in ultima vreme.


Acum, tulul se intoarce triumfator si ameninta sa acapareze piata! Nu va ingrijorati! Designerii nu vor face abuz, in asa fel incât sa va transforme intr-o papusa ori dansatoare de merengue in stilul anilor ’80.


Tulul acestui sezon are broderii, e mai stralucitor si mai plin. Wera Wang l-a transformat in ceva cu adevarat unic, iar Angel Sanchez l-a imbracat in perle, facând miresele sa murmure de placere…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS