17 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn taximetrist cu o singura mâna, implicat in accident rutier

Un taximetrist cu o singura mâna, implicat in accident rutier

O femeie a ajuns in stare grava la Spitalul de Urgenta din Petrosani, dupa ce a fost lovita de un taxi, la câtiva pasi de trecerea de pietoni, in municipiul Petrosani. Taxiul care a accidentat-o pe femeie era condus de un sofer care are o singura mâna, iar politistii au demarat o ancheta pentru a stabili cum a ajuns barbatul sa posede atestat taxi. „Accidentul a avut loc aproape de trecerea de pietoni, iar soferul, daca va fi gasit vinovat, risca o pedeapsa de la unu la cinci ani, pentru vatamare corporala grava, femeia aflându-se in prezent la reanimare. Politia va demara o ancheta in cazul acestui accident, cu atât mai mult cu cât soferul, desi avea o singura mâna, a primit atestatul de taxi, fara ca masina sa fie modificata pentru handicapul sau fizic“, a declarat Petru Mârza, seful Serviciului Circulatie Rutiera din Petrosani.


Politistii spun ca femeia, de 22 de ani, se angajase in traversarea strazii prin loc nemarcat, dar foarte aproape de trecerea de pietoni, motiv pentru care taximetristul ar fi trebuit sa reduca viteza in acea zona. Victima se afla si acum in spital, iar medicii sustin ca a fost internata cu un politraumatism cranio-cerebral inchis, cu pierderea cunostintei.


Cazul soferului va fi cercetat de politistii din Petrosani care, dupa ce vor stabili si viteza de deplasare a masinii, vor trimite dosarul Parchetului de pe lânga Judecatoria Petrosani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS