24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalParlamentar PRM mort de inima

Parlamentar PRM mort de inima

Senatorul PRM Doru Liviu Bindea a murit ieri in urma unui stop cardio-respirator, medicii incercând sa-l resusciteze timp de o jumatate de ora, insa fara succes, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Doctorul Calin Man, purtatorul de cuvânt al DSP Maramures, a declarat ca a fost vorba de un deces „subit“, senatorul ajungând la spital in stop cardio-respirator. Cauzele exacte ale decesului vor fi cunoscute dupa efectuarea necropsiei, a spus doctorul Man, precizând ca au fost sesizate politia si Parchetul locale.


Prim-vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas, a declarat ca senatorul Bindea trecuse pe la sediul biroului sau parlamentar din Baia Mare inainte de a ajunge la domiciliu, de unde urma sa plece, impreuna cu sotia, intr-o calatorie la Brasov. Infarctul miocardic a intervenit când senatorul se afla inca acasa, incercarile medicilor de a-l resuscita soldându-se cu un esec, a spus Bolcas, care a adaugat ca, din câte stia, colegul sau de partid nu avea antecedente cardiace.


Doru Liviu Bindea, aflat la al doilea mandat de senator, avea 49 de ani (s-a nascut pe 26 iulie 1957, in localitatea Viseu de Sus, judetul Maramures), era casatorit si avea un copil. El a fost vicelider al grupului parlamentar PRM din Senat si secretar al Comisiei juridice din aceasta Camera. Bindea a absolvit in 1980 Universitatea „Babes Bolyai“ din Cluj – Facultatea de Drept. Intre 1993 si1996 a fost prefect al judetului Maramures, iar in 2000 a fost ales senator PDSR. El a fost membru al PSD pâna la inceputul anului 2004, inscriindu-se apoi in PRM.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS