5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljVadim l-a exclus din partid pe Odolbasa

Vadim l-a exclus din partid pe Odolbasa

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca l-a exclus din partid pe Victor Odolbasa, vicepresedinte al Consiliului Judetean Dolj si membru in Consiliul National al PRM, „pentru coruptie si avere frauduloasa“. Corneliu Vadim Tudor a solicitat Politiei si Departamentului National Anticoruptie sa il ancheteze penal pe Odolbasa, care si-ar fi facut cinci vile in cei cinci ani de când este consilier judetean. Potrivit lui Vadim Tudor, Odolbasa ar fi cumparat pentru sine si doi copii ai sai trei masini de lux. „In total, averea lui este evaluata la peste 30 de miliarde de lei vechi, bani pe care nu-i putea face dintr-un salariu, fie el si de consilier judetean. Acest Odolbasa e creatia unei gasti locale din filiala Dolj a PRM, care l-a protejat si l-a propulsat intr-o functie atât de importanta, gasca pe care sunt decis sa o sparg. Iar cine se va solidariza cu acest imbuibat, inseamna ca este partas cu el la afaceri necurate si va zbura dupa el“, a precizat senatorul PRM.


Pe de alta parte, presedintele PRM a precizat ca mai are sub observatie câtiva „ciocoi judeteni“ pe care nu ii vede prea bine.


Corneliu Vadim Tudor a mai aratat ca, in urma cu trei saptamâni, l-a suspendat pe Victor Odolbasa de la conducerea filialei PRM Dolj. Vicepresedintele Consiliului Judetean Dolj a declarat ca stia de o saptamâna ca va fi exclus din partid. „Dl. vicepresedinte Bolcas (Lucian – n.r.) mi-a spus sa-i fac un program de revigorare a filialei judetene sub conducerea lui Gheorghe Nedelescu. L-am refuzat, iar atunci mi-a spus ca pot sa consider ca nu mai sunt membru PRM“, a declarat Odolbasa. Acesta a refuzat sa comenteze acuzatiile de coruptie amintind doar faptul ca liderii partidului stiau de averea sa inca de la instalarea in functia de vicepresedinte al CJ Dolj. „Am o casa in care locuiesc si doua case de vacanta. Conducerea a aflat de ele când am ajuns vicepresedinte al Consiliului si in sedinta de cadre la care au participat si dl. Unghianu si doamna Mitzura Arghezi“, a mai spus Odolbasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII