11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMai-marii Vâlcei s-au dedulcit in masa

Mai-marii Vâlcei s-au dedulcit in masa

Sala Polivalenta Traian din Municipiul Râmnicu Vâlcea s-a umplut pâna la refuz in noaptea de sâmbata spre duminica. Acest lucru nu s-a intâmplat din cauza unei competitii sportive, ci cu prilejul Balului Primariei Râmnicului, unde toti sefii de institutii, functionari publici si sute de personalitati ale judetului s-au distrat si au petrecut pe rupte, in ciuda faptului ca ne aflam in Postul Craciunului.


Manifestarea a inceput la ora 19.00, când organizatorii au inceput sa-si primeasca invitatii regeste in imensa sala decorata in culorile formatiunii politice aflate la guvernare. Potrivit conducerii Primariei Râmnicului, o data cu organizarea acestui bal s-a reluat un vechi obicei de pe vremea fostului primar, din perioada ’96-2000, costurile ridicându-se la mai bine de un miliard de lei vechi. O mare parte a cheltuielilor necesare organizarii au fost suportate din sponsorizari facute de agenti economici, precum si de invitati.


In prima parte a petrecerii, cei mai importanti agenti economici din judet au fost premiati pentru activitatea pe care au depus-o in acest an. Apoi au fost premiati si câtiva angajati ai Primariei Râmnicului. Cum era de asteptat, au fost rasplatiti angajatii care s-au aflat cel mai aproape de edilul-sef al Râmnicului, respectiv Eusebiu Veteleanu, purtatorul de cuvânt al institutiei, Alexandru Ghibirdic, seful Directiei Economice din cadrul Primariei Râmnicului, si Dumitru Târdea, directorul Administratiei Domeniului Public, toti trei primind o excursie de o saptamâna in strainatate in perioada Sarbatorilor de iarna. Alte câteva premii in bani au fost acordate mai multor persoane din cadrul institutiilor de invatamânt, precum si unei eleve care a inregistrat rezultate deosebite la invatatura in ultimii ani, fiind câstigatoarea mai multor competitii nationale si internationale. Totodata, Ion Smedescu, rectorul Universitatii Româno-Americane, a primit titlul de Cetatean de Onoare al municipiului Râmnicu Vâlcea.


Prezenta la Balul primariei, Anuta Handolescu, prefectul judetului, a scos in evidenta faptul ca astfel de manifestari ar putea fi benefice si atunci când se fac diverse campanii de colectare a fondurilor pentru sinistrati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS