21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCasa de pariuri pradata in plina zi

Casa de pariuri pradata in plina zi

Un tânar a jefuit o casa de pariuri de pe strada Lipscani din Craiova in mijlocul zilei, dupa ce a snopit-o in bataie pe angajata. Femeia a reusit, totusi, sa apese butonul de panica, iar agentii firmei de paza l-au prins pe agresor inainte sa fuga cu banii.


Casa de pariuri sportive „Stanleybet“ de pe strada Lipscani din Craiova a fost jefuita ieri, in jurul orei 13.30, de Daniel Marian Iana, de 18 ani, din Craiova. Martorii jafului spun ca barbatul a ales momentul când nu era nici un client in casa de pariuri si a intrat.


A incuiat usa pe interior, dupa care a amenintat-o si a batut-o crunt pe Maria Stoica, de 24 de ani, angajata casei de pariuri. „A venit sora fetei (Mariei – n.r.) pe la ea si a gasit usa inchisa. S-a uitat pe fereastra si, cum nu a vazut pe nimeni, a presupus ca sora ei e plecata la cumparaturi. Dupa aceea a vazut un barbat care s-a ridicat de sub tejghea, asa ca a dat fuga sa anunte politia“, a povestit Roxana Tinca, lucratoare la un magazin alaturat casei de pariuri. Se pare ca Maria a reusit sa apese la timp butonul de panica al alarmei, pentru ca agentii de paza au venit in trei minute la fata locului, impreuna cu o patrula a politistilor comunitari. Oamenii legii l-au surprins pe tânar in casa de pariuri. Pentru ca usa era inca inchisa, politistii au spart geamul, dupa care au intrat si l-au imobilizat pe hot. Asupra lui a fost gasita suma de 40 de milioane de lei, bani sustrasi din casa de pariuri.


„Au gasit-o plina de sânge“


Maria Stoica a fost gasita zacând pe podea, intr-o balta de sânge. „A avut noroc ca au venit agentii de paza, ca nu stiu ce se intâmpla. Au gasit-o plina de sânge, iar când l-au luat politistii pe baiat, acesta avea pumnii mânjiti cu sânge“, a adaugat Roxana. Oamenii legii au chemat o ambulanta, iar Maria a fost transportata la Spitalul de Urgenta pentru acordarea primelor ingrijiri medicale. „A fost adusa o tânara cu un traumatism cranio-facial si cu o intepatura la nivelul gâtului produsa, probabil, de o arma alba. Pacienta a fost stabilizata si trimisa la Clinica de Neurochirurgie pentru continuarea investigatiilor medicale“, a declarat Florin Croitoru, medic primar in cadrul SMURD. Intre timp, au sosit la fata locului si politistii de la Sectia 1, care l-au condus pe Daniel Iana la sectie. Dupa primele cercetari, politistii au stabilit ca Daniel avea niste datorii si, fiind presat de parinti sa le achite, a incercat sa faca rost de bani jefuind casa de pariuri. In cursul zilei de ieri, oamenii legii au audiat martorii si pe Daniel, acesta urmând sa fie prezentat astazi Parchetului de pe lânga Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventiva. Procurorii il vor cerceta pe Daniel Iana pentru comiterea infractiunii de tâlharie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS