22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjA sarit in Jiu cu masina

A sarit in Jiu cu masina

Trei persoane din Vulcan au vazut moartea cu ochii dupa ce au plonjat cu masina in Jiu de la o inaltime de 30 de metri, in zona Polatiste de pe defileul Jiului. Martorii accidentului sustin ca autovehiculul a derapat din cauza poleiului. Din fericire, cei trei pasageri ai Daciei au scapat doar cu câteva zgârieturi si cu o sperietura puternica, ei fiind salvati de pompierii militari. Soferul masinii spune ca se intorcea din judetul Gorj si mai avea doar câtiva kilometri pâna acasa, insa autoturismul a prins o portiune de gheata, a intrat in derapaj si s-a rasturnat.


„Am venit usor de la Lainici si pâna aici. Am observat ca s-a format putin polei si, cum erau si fiicele mele cu mine, am mers foarte incet. In curba am intrat cu jumatate din viteza regulamentara, iar din sens opus venea alta masina. Eu am tras catre bordura sa poata trece si am vrut sa ma redresez. Ghinionul meu este ca am prins exact o portiune unde nu exista parapet si de acolo nu mai stiu aproape nimic. Ne-am trezit in albia Jiului“, a declarat Mitu Craciun, soferul implicat in accident. Pentru a reusi sa-i scoata din prapastie, pompierii au fost nevoiti sa apeleze la echipamentul de alpinism.


In aceeasi zi, din cauza ninsorii si a faptului ca angajatii de la Drumurile Nationale nu au curatat zapada, au mai avut loc cinci accidente rutiere in care au fost implicate si masini de mare tonaj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS