19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal710 apartamente vor fi racordate la reteaua de gaz metan

710 apartamente vor fi racordate la reteaua de gaz metan

Cel putin 700 de apartamente din municipiul Petrosani vor fi bransate la reteaua de gaz metan, in numai trei zile, reprezentantii primariei asteptând avizele necesare. Numarul total al celor care au fost bransati in acest an este de 3.700, iar primarul Carol Schreter afirma ca si-a indeplinit promisiunea electorala, chiar daca nu toata lumea este multumita. „Am promis ca voi reusi sa bransez la retea 3.000 de apartamente si sa duc magistrala pâna in Petrosani Nord. In maximum trei zile, alte 710 apartamente vor fi alimentate de la retea si vreau sa spun ca acesta este un dar de sarbatori pentru cei din oras“, a spus Carol Schreter, primarul municipiului Petrosani.


Suma totala care a fost cheltuita in acest an pentru bransarea apartamentelor proprietate personala la reteaua de gaz metan este de 22 de miliarde de lei, cheltuielile fiind, in parte, suportate si de proprietari.


Edilii spun ca de saptamâna viitoare nu vor mai fi nevoiti sa foloseasca buteliile locatarii de pe strada St. O. Iosif, din blocul 6 si 2A, cei care locuiesc in blocurile 101, 85, 93, 97 si 95, de pe strada 1 Decembrie 1918, si cei din blocul 6 de pe strada General Dragalina.


Cei care locuiesc in blocurile in care inca se fac lucrari, trebuie sa astepte pâna in luna ianuarie, când edilii din Petrosani promit noi bransamente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS