21.7 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalNici un 10 la examenul de rezidentiat

Nici un 10 la examenul de rezidentiat

Examenul de rezidentiat s-a desfasurat fara evenimente deosebite. La Craiova, dintre cei 153 de candidati din intreaga tara care s-au luptat la sfârsitul saptamânii trecute pentru cele 110 locuri alocate medicinei de laborator, nici unul nu a depus contestatie, in termenul legal de 24 de ore din momentul transmiterii grilelor in salile de concurs. Potrivit secretarului-sef al Universitatii de Medicina si Farmacie Craiova, Mihai Caragea, unul dintre motive l-ar putea constitui faptul ca majoritatea candidatilor au fost foarte bine pregatiti, obtinând mai mult de jumatate din punctaj. Spre deosebire de anul trecut, nu au fost absenti si nu s-a inregistrat nici un punctaj maxim.


Sistemul de examinare a fost insa inedit, in sensul ca fiecare candidat si-a primit nota la iesirea din sala, pe care a putut-o contesta fara sa-si cunoasca pozitia in clasamentul mediilor. Abia dupa contestatie va fi afisat clasamentul in ordinea mediilor, in functie de care se va face repartitia.


Rezultatele concursului vor fi afisate cel mai târziu mâine, dupa care ministrul sanatatii va desemna comisia de prelucrare a rezultatelor concursului urmata de repartizarea propriu-zisa a candidatilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS