22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPatru morti in flacari

Patru morti in flacari

Un mehedintean si-a stropit cu benzina sotia, cei trei copii si amanta si le-a dat foc.


Alexandru Popescu, de 35 de ani, din localitatea Comanda – Mehedinti, si-a inchis ieri-seara in beciul casei sotia, cei trei copii, de opt, de trei ani, respectiv doua luni, si amanta, apoi le-a dat foc. El a blocat usa de la intrarea in casa si pe cea de la beci si, dupa ce s-a asigurat ca toate cele cinci persoane ard, si-a dat foc.


Focul a cuprins intreaga casa, fiind observat in câteva minute de vecini. Din flacarile inalte de aproape zece metri, sotia lui Alexandru a reusit sa se salveze impreuna cu mezinul familiei, de numai doua luni.


Pompierii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Drobeta“ au sosit la fata locului cu doua autospeciale, dar a fost prea târziu pentru cei doi copii de opt si trei ani si pentru Ileana Firuta, care a murit alaturi de Alexandru Popescu. Pompierii au stins focul ce cuprinsese toata casa.


„Totul a pornit de la scandalul dintre sotie si amanta. Fratele meu a fost gasit in casa la o cafea cu Ileana Firuta, iar sotia sa, Camelia Mladin, a inceput scandalul. Eu am plecat sa nu ii mai vad cum se cearta si in câteva minute am vazut-o pe cumnata mea care alerga pe drum. Il avea in brate pe nepotelul meu, iar hainele ardeau pe ei“, a declarat Gherghe Milca.


Din primele cercetari se pare ca barbatul nu a putut sa le calmeze pe cele doua femei si a hotarât sa piara toti in incendiu decât sa afle lumea.


In incendiu au murit patru persoane, iar o femeie si un copil de doua luni sunt in stare grava la Spitalul din Strehaia. Politia a inceput o ancheta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS