16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCalculatorul GdS si-a gasit stapinul!

Calculatorul GdS si-a gasit stapinul!

Cistigatorul cel mare al extragerii la Tombola abonatilor este Marcelian Stoica, din Craiova. Beneficiarul de fapt al premiului este insa mezinul familiei Stoica, Gabriel, care, in ciuda celor cinci anisori, si-a intrat imediat in drepturi: la citeva ore dupa ce a ajuns in posesia calculatorului, l-a batut mar pe fratele cel mare la jocul lor preferat -„Need for speed underground“!


Norocul ti-l face Gazeta de Sud!


„M-a sunat sotia sa-mi spuna ca am cistigat. Luasem si eu ziarul, dar nu apucasem sa-l citesc. In orice caz, nu m-as fi uitat la lista cistigatorilor pentru ca n-am cistigat in viata mea nimic. Experienta de la Loto m-a convins ca nu am noroc“, a marturisit Marcelian Stoica, de 35 de ani, din Craiova. Asteptind incheierea actelor pentru a intra in posesia calculatorului cistigat la Tombola abonatilor – un AMD SEMPRON 2500+ – barbatul ne-a dezvaluit superstitiile sale in ceea ce priveste jocurile de noroc.


„Am luat acum citiva ani un bilet la Loto. Cind s-a anuntat cistigatorul, mi s-a facut rau: erau chiar numerele alese de mine. Abia cind am ajuns acasa si am cautat biletul mi-am dat seama ce facusem: il completasem, dar nu-l depusesem la agentie. Atunci am fost sigur ca norocul nu ma vrea…“.


Pina ieri insa, cind Gazeta de Sud „l-a vrut“ pe Marcelian, cistigatorul marelui premiu.


„Chiar cu o zi inainte ascultam spotul de la radio, in care un cetatean ii cere postasului calculatorul. Il ascultasem de zeci de ori, dar ieri a fost prima data cind m-am intrebat cum ar fi sa-l iau tocmai eu. Cu doi baieti ca ai mei – innebuniti dupa jocurile pe computer – era mai mult decit necesar!“, a spus Marcelian, zimbind.


Noul calculator va aduce liniste in familia Stoica


Alexandru are zece ani, Gabriel doar cinci. Experienta insa il situeaza deasupra fratelui cel mare. Iar calculatorul cistigat ii va asigura, fara nici o indoiala, titlul de campion.


„E profesor! La trei ani a pus mina pe mouse. Este pasiunea lui, nu-i scapa nici un joc. Cel mare, Alexandru, a ramas de mult in urma. Se mai ia totusi la intrecere cu cel mic, dar numai asa, de dragul competitiei, oricum nu are nici o sansa“, i-a laudat Marcelian aptitudinile lui Prislea.


Calculatorul cistigat la GdS a venit la timp: intii pentru ca Alexandru nu mai apuca nici sa-i arunce o privire computerului de acasa, luat cu totul in stapinire de Gabriel; apoi, pentru ca aparatul nu mai facea fata pretentiilor.


„Au un joc preferat: «Need for Speed Underground», dar procesorul de la calculatorul vechi nu facea fata acestuia. Acum, cu modelul acesta, nici nu ma indoiesc ca dupa citeva ore va fi razboi! Cine va cistiga? Gabi, normal!“, a prevazut tatal proiectele de viitor ale copiilor cu nepretuitul premiu.


Volantii GdS, irezistibili!


Surprinzator, Marcelian Stoica a cistigat Tombola abonatilor dupa numai doua luni de cind si-a facut abonament. Gazeta de Sud o citeste insa de cind a aparut, de mai bine de zece ani. Iar de cumparat o cumpara de doua ori pe zi, dintr-un motiv cit se poate de simplu: pur si simplu nu le poate rezista vinzatorilor volanti de la intersectii.


„E o tiganca draguta foc la Unirea. Nu stiu cum face, dar niciodata nu pot s-o refuz, chiar daca am luat deja ziarul. Asa de tare m-am obisnuit sa iau de la ea, incit, daca nu o gasesc in intersectie, o caut si tot cumpar Gazeta!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII