13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljO mama si-a omorit fetita cu o lovitura de cutit

O mama si-a omorit fetita cu o lovitura de cutit

Florentina Goge isi gasise un amant prin judetul Arges, care voia sa o primeasca in casa, dar fara fetita. Cind parintii femeii au refuzat sa-i creasca fetita, aceasta si-a omorit copilul cu bestialitate, taindu-i gitul cu un cutit. Ca sa scape nepedepsita, Florentina a incercat sa dea vina pe actualul concubin, de care voia sa se desparta.


Florentina Goge, de 26 de ani, din comuna doljeana Ciupercenii Vechi, locuia impreuna cu concubinul ei, Eduard Nedelcu, de 37 de ani, din aceeasi localitate, si cu Luciana, fetita ei de sase ani dintr-o casatorie anterioara, la o ferma de linga Calafat, unde cei doi lucrau ca zilieri. Simbata dupa-amiaza, politistii din comuna au fost anuntati ca Luciana a disparut. Eduard, cel care era ca un tata pentru fetita, a cautat-o peste tot, chiar si in casa sa din comuna, in care nu locuia nimeni, dar nu a dat de ea. Patronul fermei a venit cu ideea sa o caute pe fetita si in casa din Ciuperceni, pentru ca, prima oara, Eduard doar strigase prin curte dupa ea. Barbatul s-a dus acasa, impreuna cu sora Florentinei, ca sa o caute pe Luciana. Cind au intrat in casa, au ramas ingroziti de ce au vazut. Fetita zacea fara suflare pe pat, cu gitul taiat, intr-o balta de singe. Imediat au fost anuntati politistii care impreuna cu un procuror s-au deplasat la fata locului.


„Hai, mami, sa ne jucam ca la gradinita“


Oamenii legii au inceput sa puna intrebari apropiatilor fetitei, pentru a-l descoperi pe autorul oribilei crime. Florentina a spus ca a vazut-o ultima oara pe fetita ei dupa ce au fost la o fintina sa ia apa. De acolo, Luciana s-a despartit de mama ei si a plecat spre ferma, la Eduard. Din aceste prime declaratii se parea ca vinovatul este Eduard, dar acesta sustinea ca Luciana nu a ajuns la ferma. Mama fetitei a incercat tot timpul sa indrepte atentia oamenilor legii spre Eduard Nedelcu. In final, Florentina a fost prinsa cu minciuna si a povestit amanuntit cum i-a luat viata fetitei de numai sase ani. Aceasta a spus ca, intr-adevar, fusese la fintina cu fetita, dar acolo Luciana cazuse in apa pina la briu, intimplare pe care a povestit-o unei vecine. Ulterior, cind a fost luata la intrebari de procurori, femeia nu a amintit nimic de aceasta intimplare, iar cind au fost gasite hainele ude ale Lucianei, adevarul a inceput sa iasa la lumina. De la fintina Florentina a plecat cu fetita spre casa lui Eduard. Ajunsa acolo, pentru ca nu avea cheie, a spart un geam si a bagat-o pe fetita in casa. A plecat si s-a intors cu un cutit, dupa care a intrat si ea in casa pe fereastra sparta si a schimbat-o pe fetita de hainele ude. Luciana a rugat-o pe mama ei sa se joace cu ea ca la gradinita, adica de-a baba-oarba. Florentina i-a legat o cirpa la ochi si s-au jucat pina cind fetita s-a asezat pe pat. Atunci mama copilului a luat o perna si i-a pus-o pe cap, apoi i-a taiat gitul cu cutitul. Dupa ce si-a omorit copilul, Florentina a ascuns hainele ude si a plecat ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat.


Si-a omorit copilul pentru un barbat


Oamenii legii au ramas inmarmuriti cind au auzit care a fost motivul pentru care o mama si-a omorit copilul cu atita cruzime. Femeia a marturisit ca i-a luat viata fetitei pentru ca barbatul pe care si-l gasise in judetul Arges nu voia sa o primeasca si pe Luciana. Florentina Goge insistase pe linga parintii ei ca sa o lase pe fetita in grija lor, dar acestia au refuzat, spunind ca sint batrini si bolnavi. Ca sa ii faca pe plac barbatului de care se indragostise, Florentina a trecut peste toate sentimentele de mama si a infipt cutitul in singurul ei copil. Pe numele Florentinei Goge a fost emisa o ordonanta de retinere pentru 24 de ore pentru comiterea infractiunii de omor calificat si urmeaza sa fie prezentata Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventiva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII