25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn camion cu lemne s-a facut tandari

Un camion cu lemne s-a facut tandari

Un autocamion incarcat cu cherestea s-a rasturnat ieri dupa-amiaza, la intrarea in Craiova. Constantin Sorlei, de 29 de ani, din Brezoi – Vilcea, aflat la volanul camionului cu numarul de inmatriculare VL-08-AHL, facea un transport de scinduri si grinzi de lemn de la un gater din judetul Vilcea pentru un cumparator din Craiova.


Pe portiunea de drum dintre comuna Ghercesti si Craiova, la nici un kilometru de intrarea in municipiu, soferul a pierdut controlul autovehiculului intr-o curba la stinga, in timp ce cobora o panta.


Camionul a iesit de pe sosea si s-a rasturnat in paduricea de pe marginea drumului.


Proprietarul lemnelor, aflat pe locul din dreapta, a scapat doar cu o zgirietura la frunte, insa soferul a fost grav ranit, raminind prins in cabina contorsionata. A fost nevoie de interventia pompierilor de pe masina de descarcerare pentru a-l extrage pe sofer din cabina si de echipajul SMURD pentru a-i acorda primele ingrijiri medicale si a-l transporta la Spitalul de Urgenta Craiova.


Constantin Sorlei a ramas internat in spital pentru investigatii medicale. Lucratorii Biroului Politiei Rutiere Craiova au inceput cercetarile pentru a stabili cauzele producerii accidentului. Soferul sustine ca s-a rasturnat pentru ca masina a ramas fara frine, insa politistii, care au gasit totusi urme de frinare pe carosabil, considera ca ar fi fost vorba mai curind de viteza excesiva la abordarea curbei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS