16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei tineri au murit intr-un accident de circulatie

Trei tineri au murit intr-un accident de circulatie

Un grav accident de circulatie a avut loc vineri in Mehedinti, in jurul orei 19.00, pe Drumul European E 70, ce face legatura intre Craiova si Drobeta Turnu Severin.


Trei tineri au murit pe loc, dupa ce Opelul in care erau s-a izbit frontal de un autotren ce transporta 24 de tone de fier vechi. Tragedia a avut loc in dreptul localitatii mehedintene Ghelmegioaia, in ultima curba din sat, unde vizibilitatea este redusa. Accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei in localitate si a carosabilului umed, dar si din neglijenta soferilor. Cei doi conducatori au scurtat drumul, incercind sa taie curba, trecind fiecare pe sensul opus de mers. Soferul camionului de mare tonaj a observat cum masina condusa cu viteza de tinarul Radu Ceadir, de 19 ani, se indrepta direct sub rotile tirului, dar nu a putut evita impactul. „Venea cu o viteza foarte mare, nu am putut sa mai fac nimic. Am incercat sa ii scot din masina, dar erau morti si prinsi intre fiarele contorsionate“, a declarat soferul tirului, Constantin Hagi. Masina in care se aflau tinerii Radu Ceadir, de 19 ani, Radu Vladasel, de 20 de ani, si Gino Codres, de 22 de ani, toti din Drobeta Turnu Severin, a intrat jumatate sub cabina autotrenului. Din cauza vitezei, impactul dintre cele masini a fost atit de puternic, incit cei trei pasageri din Opel au murit pe loc. Pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate, a fost nevoie de interventia serviciului de descarcerare a Grupului de Pompieri „Drobeta“.


„Am auzit o bubuitura puternica, parca a explodat ceva. Imediat am venit in strada sa incerc sa dau primul ajutor ranitilor, dar tinerii erau morti“, a declarat un martor al tragicului eveniment. Victimele au fost transportate la morga Spitalului Judetean Drobeta Turnu Severin, pentru efectuarea necropsiei.


Politia a inceput o ancheta cu privire la cel mai grav accident de circulatie din acest an din judetul Mehedinti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII