15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSi-a violat fiica pentru ca n-a vrut sa-i mai dea de baut

Si-a violat fiica pentru ca n-a vrut sa-i mai dea de baut

Acuzat de viol si incest, Cimiliuc risca 20 de ani de puscarie

Parchetul de pe linga Tribunalul Dolj a dispus, zilele trecute, trimiterea in judecata a unui barbat din comuna Isalnita, acuzat de incest si viol. Dupa cum a si recunoscut in fata anchetatorilor, Vasile Cimiliuc, de 45 de ani, si-a violat propria fiica, de 16 ani.

Fata si-a gasit scaparea la partenerul de pahar al tatalui ei

De citeva luni, adolescenta Greti, de 16 ani, ramasese in grija tatalui, dupa ce sora ei cea mare si mama lor plecasera impreuna la munca in Italia. In dupa-amiaza zilei de 13 noiembrie, la domiciliul lui din comuna doljeana Isalnita, tatal fetei, Vasile Cimiliuc, se intinsese la discutii cu un vecin, pe nume Vasile Patrascu, ocazie cu care au ciocnit impreuna mai multe pahare cu vin. In jurul orei 16.00, Greti a fost trimisa de taica-sau in beci sa mai aduca vin, insa fata a refuzat sa le mai dea bautura, vazind ca tatal ei se imbatase si risca sa devina violent, asa cum se intimpla de fiecare data cind „tragea la masea“. Raminind fara „combustibil“ pe masa, vecinul Patrascu a plecat acasa. Cimiliuc a ramas doar cu fiica lui, pe care a inceput sa o injure, de necaz ca nu i-a mai dat bautura. Fata a plecat in camera ei, insa tatal s-a dus dupa ea, nu inainte de a lua un cutit de pe masa din bucatarie. A intrat in camera fiicei sale si, amenintind-o cu cutitul, i-a poruncit sa se dezbrace. Greti a inceput sa tipe, sperind ca tatal ei va iesi din camera si va renunta la gindurile necurate. N-a fost insa asa.

Vasile Cimiliuc si-a luat fiica la bataie, lovind-o de mai multe ori cu pumnii, apoi a dezbracat-o cu forta. S-a dezbracat si el la repezeala, aruncindu-si hainele pe jos, apoi a violat-o, amenintind-o pe adolescenta ca o taie daca opune rezistenta. Dupa ce a intretinut cu ea un raport sexual, Cimiliuc i-a reamintit fiicei sale ca o omoara daca va relata cuiva cele intimplate. Profitind de momentele in care tatal ei se imbraca si nu era prea atent, Greti a reusit sa fuga, sumar imbracata, indreptindu-se catre locuinta vecinului Vasile Patrascu. Alergind, de frica sa nu o prinda taica-sau, si-a pierdut papucii pe drum. A ajuns la Patrascu acasa, povestindu-i acestuia printre lacrimi cele intimplate, iar acesta a anuntat imediat politia.

Vasile Cimiliuc a fost retinut de politisti citeva minute mai tirziu, pentru ca, la propunerea procurorilor de la Parchetul Tribunalului Dolj, Judecatoria Craiova sa dispuna arestarea preventiva a violatorului. In fata anchetatorilor, Cimiliuc a recunoscut ca si-a violat fiica. El va trebui sa dea acum socoteala pentru fapta sa si in fata judecatorilor, riscind pina la 20 de ani de puscarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS