15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalO Dacie a fost spulberata de o locomotiva si tirita 200 de metri

O Dacie a fost spulberata de o locomotiva si tirita 200 de metri

Doua persoane au murit si alta se afla in spital in stare critica, in urma unui accident de circulatie, petrecut ieri pe raza localitatii mehedintene Simian. Soferul unui autoturism nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferata si masina a fost izbita in plin de o locomotiva care circula pe acel tronson.

Conducatorul Daciei, Viorel Degeratu, de 53 de ani, din comuna Simian, nu a respectat semnalele acustice si luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferata si a fost lovit in plin de o locomotiva ce facea manevre in acea zona. In urma impactului, masina a fost tirita pe sine circa 200 de metri, iar soferul a fost aruncat pe calea ferata, trupul sau fiind facut bucati de rotile trenului. Nepotul acestuia, Petre Degeratu, de 42 de ani, a decedat si el pe loc, iar sotia lui, Gheorghita Degeratu, de 48 de ani, a fost transportata in stare foarte grava la spital.

„Accidentul s-a petrecut la trecerea la nivel cu calea ferata din localitatea Simian, prevazuta cu semnale acustice si luminoase pe fondul nerespectarii regulilor cu privire la traversarea caii ferate. Un autoturism a fost lovit in plin de o locomotiva izolata care circula pe acest tronson. In urma accidentului, au decedat doua persoane si a fost ranita alta care este internata in spital“, a spus subcomisar Christian Ciocan, purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti. Ca urmare a multiplelor fracturi si traumatisme suferite, Gheorghita Degeratu a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean din Timisoara, medicii fiind rezervati in privinta sanselor femeii de supravietuire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS