11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalRegia de Apa si Canal continua debransarile rau-platnicilor

Regia de Apa si Canal continua debransarile rau-platnicilor

Regia Autonoma de Apa si Canal Craiova va continua, in aceste prime zile ale lunii noiembrie, debransarile rau-platnicilor. Decizia regiei craiovene se mentine, dat fiind ca, la sfirsitul lunii octombrie, institutia mai avea de recuperat aproape 84 de miliarde de lei, dintre care 60 de miliarde de lei de la asociatiile de proprietari, 14 miliarde de lei de la agentii economici, iar restul de la sectorul particular.

Situatia debitelor abonatilor catre regie este aceeasi dintotdeauna, sumele pe care institutia le are de incasat nefiind, in cazul unora dintre debitori, foarte mari, ci destul de vechi. Intre asociatiile de proprietari, Asociatia nr. 14, din cartierul 1 Mai, are cel mai mare debit, 3,7 miliarde de lei, in timp ce dintre agentii economici SC ELISA SRL are o datorie de 15 milioane din luna martie a anului 2002.

Pentru a scapa de debransare, datornicii Regiei care primesc somatii pentru achitarea debitelor au la dispozitie cinci zile lucratoare pentru a-si achita in intregime sau in parte debitele catre furnizorul apei reci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS