21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoua femei ranite intr-un accident la Sarbatoarea

Doua femei ranite intr-un accident la Sarbatoarea

• Victimele se intorceau cu caruta de la cimp, dupa ce aruncasera ingrasaminte pe culturile agricole • Satenii spun ca femeile au fost pedepsite de Dumnezeu pentru ca au lucrat de Sinziene

Trei persoane au fost ranite grav miercuri, in jurul prinzului, dupa ce caruta in care se aflau s-a rasturnat pe un drum din satul Sarbatoarea, din comuna doljeana Bucovat.

Accidentul s-a produs in momentul in care caruta, in care se aflau sase persoane, a trecut pe linga un tir. Din cauza zgomotului facut de autovehicul, calul s-a speriat si luat-o la goana. Carutasul a incercat in zadar sa-l linisteasca si sa opreasca atelajul. In cele din urma, caruta s-a rasturnat, provocind ranirea a trei dintre ocupantii acesteia.

Angelica Caravan, de 65 de ani, si Emilia Modora, de 38 de ani, s-au lovit in cadere la cap, alegindu-se cu leziuni serioase. In ultima clipa, inainte ca vehiculul sa se rastoarne, Emilia Modora reusise sa-si salveze fiica, de numai trei ani, Cornelia Mihaela, aruncind-o din caruta pe un maldar de paie de pe marginea drumului. Cealalta fiica a femeii, Andreea Tecu, de 15 ani, s-a lovit in cadere la sold. „Am vazut cind a impins-o pe sora mea din caruta, apoi cind ne-am rasturnat, mama a cazut in drum si s-a lovit cu capul de un pietroi“, a povestit Andreea. Carutasul, Alin Olteanu, a scapat fara leziuni.

Victimele au fost transportate cu doua ambulante la Spitalul de Urgenta Craiova, unde au fost internate. Mai grav ranita a fost Emilia Modora. Potrivit cadrelor medicale din camera de garda a spitalului craiovean, femeia era in coma in momentul internarii.

Satenii din Sarbatoarea sustin ca femeile se intorceau de la cimp, dupa ce aruncasera ingrasaminte de azotat de amoniu pe culturi si ca incidentul caruia i-au cazut victime nu a fost o intimplare, ci o pedeapsa de la Dumnezeu pentru ca lucrasera in ziua de Sinziene. Rudele lui Olteanu spun ca, dupa cele intimplate, calul naravas a disparut fara urma. Ultima oara a fost vazut de niste localnici, zburdind fara griji pe izlazul comunal.

In timp ce victimele erau internate in spital, politistii din Bucovat stateau linistiti la birou fara sa aiba habar de accident. Aflind de la ziaristi de cele intimplate, ei au sunat la spital pentru a se informa, insa cadrele medicale din camera de garda le-au inchis telefonul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS