10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCriminal si violator la 63 de ani

Criminal si violator la 63 de ani

O femeie din comuna doljeana Scaiesti a murit in chinuri, dupa ce a fost batuta si violata de un consatean. Ioana Budica, de 55 de ani, din Scaiesti, locuia singura, cele doua fete ale ei fiind in Craiova si Drobeta Turnu Severin. Simbata seara, peste batrina a intrat in casa Ion Olteanu, zis Gorita, un pensionar de 63 de ani care locuieste pe aceeasi strada cu femeia.

Fiind vaduv de un timp, Gorita s-a gindit ca o va convinge pe Ioana Budica sa se culce cu el. Femeia n-a vrut si l-a poftit afara din casa. Barbatul insa a batut-o crunt, lovind-o de mai multe ori cu capul de tablia patului, apoi a dezbracat-o si a violat-o, astupindu-i victimei gura cu o perna. Ca si cind nu s-ar fi intimplat nimic, Gorita a plecat linistit acasa, lasind-o pe Ioana Budica moarta in pat.

Cadavrul victimei a fost descoperit duminica in jurul prinzului de fiica si ginerele ei din Craiova, care au sesizat imediat politia. O echipa operativa coordonata de un procuror de la Parchetul Tribunalului Dolj a inceput imediat cercetarile pentru a stabili felul in care a murit femeia. In citeva ore, oamenii legii l-au identificat si retinut pe autorul faptei. Ion Olteanu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat savirsirea crimei, sustinind ca nu-si aduce aminte ce a facut simbata seara. Acuzat de omor calificat si viol, el risca sa-si petreaca ultimii ani de viata in spatele gratiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS