16.6 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPolitia din Strehaia a incurcat adresele

Politia din Strehaia a incurcat adresele

Politistii mehedinteni au fost nevoiti sa explice situatia creata la Strehaia, cind miercuri au fost inconjurati de zeci de cetateni de etnie roma, in timp ce incercau sa puna in aplicare un mandat de executare silita.

Potrivit purtatorului de cuvint al IJP Mehedinti, subcomisar Christian Ciocan, politistii s-au prezentat pentru a insoti executorul judecatoresc, la adresa la care figura domiciliul lui Sever Mihai, desi Primaria Strehaia a modificat in urma cu un an numerotatia imobilelor. In aceste conditii, autoritatile au ridicat doua camioane de bunuri din casa familiei Stanescu.

In urma cu un an, numerotatia imobilelor din oras a fost modificata

„In urma cu un an, Primaria Orasului Strehaia a modificat numerotatia imobilelor pe strada respectiva, iar Sever Mihai nu s-a prezentat pentru actualizarea domiciliului. Politistii care au insotit executorul s-au prezentat la domiciliul de fapt actual al persoanei respective, si nu la un alt imobil. In ceea ce priveste aplicarea sechestrului pe bunurile unei alte persoane, competenta in acest sens revine executorului judecatoresc“, a spus Christian Ciocan.

Motivul interventiei in forta a trupelor de jandarmi si politisti l-a constituit executarea silita a bunurilor debitoarei SC CONEA SRL Strehaia, societate aflata in faliment si administrata de cetateanul de etnie roma Mihai Sever. Acesta avea datorii de peste patru miliarde de lei catre doua societati din Arad si Gorj, Tribunalul Mehedinti obligindu-l pe administratorul firmei din Strehaia sa acopere debitul cu contravaloarea propriilor bunuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS