23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal„La Mircicuta SRL“ vinde salam cu chistoace

„La Mircicuta SRL“ vinde salam cu chistoace

Salamul cu mucuri de tigara este noul sortiment de mezeluri pus in vinzare de „La Mircicuta SRL“,din Rosiorii de Vede, care are standul la Frigoriferul din Craiova.

Degustarea a fost facuta de un craiovean care si-a rupt din pensie citeva zeci de mii de lei pentru un baton de salam ieftin. Barbatul a avut surpriza sa constate ca salamul era impanat cu chistoace de tigara, scapate probabil de vreun angajat neatent.

„«La Mircicuta» este un client vechi al nostru. Numai luna aceasta i-am dat inca doua amenzi, in valoare de zece milioane de lei, pentru vinzarea de preparate din carne mucegaite. Nu stim ce sa mai facem pentru a-l determina sa intre in legalitate, mai ales ca este si producator, iar fabrica o are la Rosiorii de Vede, judetul Teleorman“, sustine Maria Draghici, inspector de specialitate al Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Dolj.

Pentru ca persista in greseala, inspectorii OJPC ii promit patronului de la „La Mircicuta SRL“ o amenda de zece milioane de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS