22 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalConcursul Miss „Universitaria“ 2003 Drobeta Turnu Severin, suspectat de blat

Concursul Miss „Universitaria“ 2003 Drobeta Turnu Severin, suspectat de blat

Citeva sute de studenti, si nu numai, au umplut pina la refuz sala de spectacole a Palatului Cultural „Theodor Costescu“, la sfirsitul saptaminii trecute, pentru a vedea concursul de miss al Colegiului Universitar Drobeta Turnu Severin. Juriul a fost alcatuit din profesori universitari, sponsori, foste miss-uri si consilierul prefectului. Cele noua candidate la titlul de Miss „Universitaria“ 2003 au avut de „indurat“ probe de perspicacitate, dans, de mincat prajituri si de prezentare a unor rochii de seara. Pentru „incalzirea“ atmosferei, organizatorii i-au invitat pe Minodora si pe Dan Zorila.

„Proba cu prajitura mi-a creat probleme!“

Ca la orice concurs, au existat si voci din public care au spus ca s-a facut „blat“ la desemnarea cistigatoarei. In cele din urma, asistenta a urmarit resemnata spectacolul. Prorectorul Aurel Mangra a anuntat cistigatoarea concursului Miss „Universitaria“ 2003, titlul revenindu-i studentei Mihaela Pele, de 19 ani, de la Facultatea de Finante – Banci a Colegiului Universitar Drobeta Turnu Severin.

„Ma simt minunat. Nu am cuvinte sa descriu ce simt. La inceput, m-am gindit sa particip, apoi m-am razgindit, dar colegii mei au fost cei care m-au incurajat. Sincer, nu credeam ca, din cele noua, o sa cistig eu. M-am pregatit pentru acest concurs, mai ales sufleteste! Am mai participat la Miss Boboc, la Colegiul Economic, in clasa a IX-a, si am cistigat tot primul loc. Cred in noroc si de asta am si participat!“, a spus Mihaela Pele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS