29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalServiciile de comunicatii Zapp pentru voce si date sint acum disponibile la nivel national

Serviciile de comunicatii Zapp pentru voce si date sint acum disponibile la nivel national

Incepind cu luna decembrie a acestui an, produsele si serviciile de comunicatii mobile Zapp pentru voce si date sint disponibile la nivel national.

In mai putin de un an, printr-o noua investitie in infrastructura de aproximativ 60 de milioane USD, capacitatea si acoperirea retelei Zapp au fost marite substantial. Astfel, pina la finalul lunii decembrie, 85% din populatia urbana a Romaniei va putea beneficia de serviciile si produsele Zapp. Acest procent reprezinta toate orasele si municipiile importante, un mare numar de comune si sate, precum si toate drumurile importante din tara.

„Extinderea retelei la nivel national a reprezentat un obiectiv prioritar pentru noi, pe parcursul primului an de activitate. Dorim sa demonstram comunitatilor de afaceri, precum si publicului larg din intreaga tara ca Zapp este un partener de incredere, o companie cu o dezvoltare dinamica, permanent preocupata de cresterea calitatii si a gradului de accesibilitate al produselor si serviciilor pe care le ofera. Aceasta extindere reprezinta doar un prim pas in strategia noastra de dezvoltare pe termen lung, ce are ca obiectiv permanent satisfacerea clientilor prin oferirea celor mai eficiente solutii de comunicatii, bazate pe o tehnologie de ultima generatie“, a declarat Cuneyt Turktan, presedinte Zapp.

Produsele si serviciile Zapp se bazeaza pe tehnologia CDMA 2000 si sint menite atit sa sprijine activitatea de dezvoltare a intreprinderilor mici si mijlocii, cit si sa incurajeze dezvoltarea de noi aplicatii, in colaborare cu parteneri din intreaga tara.

CDMA 2000 (Code Division Multiple Access) prezinta beneficii importante, specifice tehnologiilor de ultima generatie: calitate superioara a sunetului si a convorbirii, prin eliminarea zgomotelor de fond si a interferentelor; acces la Internet prin intermediul telefonului mobil si transmisii de date in toata tara, la o viteza de pina la 153 Kbps; capacitate mare a retelei; securitatea convorbirilor in retea, deschizind astfel calea spre operarea de tranzactii bancare sau de alte tipuri, direct de pe terminalul Zapp. CDMA 2000 ofera, de asemenea, posibilitatea dezvoltarii de aplicatii software, permitind demonstrarea acestor solutii in regim de utilizare reala.

Actionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internationala ce are ca obiect principal de activitate furnizarea de servicii in domeniul retelelor mobile de comunicatii. Actionarii principali ai Inquam sint Qualcomm – lider pe piata produselor si serviciilor digitale mobile – si OMNIA – fond de investitii afiliat grupului industrial Saudi Oger, care deruleaza investitii de peste 70 de miliarde USD in intreaga lume.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS