9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalNATO isi arata coltii

NATO isi arata coltii

„Ce ne facem, vericule, cu NATO, ca mi-a zgiriat toata mobila si mi-a ros pantofii? Si ieri si-a infipt coltii intr-un puradel!“. Cam asa isi puneau problema romii din cartierul craiovean Fata Luncii, la citeva zile dupa ce puiul de leu, avind acest nume inedit, a cistigat ca premiu cea mai frumoasa piranda din Oltenia si a inceput sa-si faca de cap.

Mica bestie a ajuns in Banie prin martie, cumparata si adusa de Fulguta tocmai de la Brasov. Liderul rom a stabilit atunci un raport fara precedent pe piata valutara, producind senzatie si printre camatarii din Craiova, care nu mai auzisera vreodata ca un leu sa valoreze 300 de dolari. Ca sa sarbatoreasca asa cum se cuvine un mileniu de la marea migratie din India, Nazdravan a oferit puiul de leu drept premiu cistigatoarei concursului „Miss Piranda“. Numai ca „mariajul“ frumoasei cu NATO a durat destul de putin, leul dovedindu-se iute-n miscari si razboinic in intentii. Ancuta Stoian s-a declarat rapid coplesita de situatie, dupa ce nazdravaniile tinarului carnivor i-au intors casa pe dos si au lasat-o desculta. Dar NATO si-a dat cu adevarat foc la valiza abia atunci cind si-a ratacit coltii in piciorul unui puradel, semn al unui apetit primejdios.

De voie, de nevoie, Nazdravan a donat puiul de leu Gradinii Zoologice din Craiova, iar NATO isi petrece zilele in spatele gratiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS