19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalRidichiile lui Li Kin Vei - cautate la Simian

Ridichiile lui Li Kin Vei – cautate la Simian

Politistii din Simian s-au trezit la intrarea in post cu Li Kin Vei, administratorul singurului restaurant cu profil chinezesc din Drobeta Turnu Severin, venit sa anunte furtul ridichiilor plantate in gradina de pe raza localitatii.

„Aproape ca ii venea sa plinga de ciuda ca i s-au furat legumele. A zis ca nu mai are cu ce sa faca salate si mincaruri, pe care le prepara ei acolo si ca o sa dea faliment. I-am spus ca mai sint ridichii si in piata, dar a zis ca ale lui sint de la mama lor, din China, si ca alea sint cele mai bune. Am plecat sa le gasim“, a spus subcomisar Ion Rotaru, seful Postului de politie Simian.

Pentru a recupera cele 88 de ridichii chinezesti, sustrase de pe terenul lui Li Kin Vei, politistii din Simian au desfasurat toate activitatile specifice unui caz de furt. Plecind pe urmele hotului, ei au reusit, in citeva ore, sa ajunga si la autor, in persoana lui Giscan Vergilia, din Simian.

Femeia le-a spus politistilor ca nu s-a putut abtine cind a vazut ce minunatii de ridichi chinezesti cresteau in gradina lui Li Kin Vei. „Ridichiile au fost recuperate si restituite partii vatamate, iar femeii i s-a intocmit dosar penal pentru savirsirea infractiunii de furt“, a mai spus subcomisar Ion Rotaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS