15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn maseur si-a dat foc in fata Hotelului Sport din Tirgu Jiu

Un maseur si-a dat foc in fata Hotelului Sport din Tirgu Jiu

Constantin Ciocioi s-a ales cu arsuri de gradul IV pe 90% din suprafata corpului

Constantin Ciocioi, de 50 de ani, din Tirgu Jiu, fost maseur in cadrul Clubului Pandurii, a ars ieri ca o torta timp de citeva minute in fata Hotelului Sport de linga Stadionul Municipal. La ora 11.30, jucatorii echipei de handbal, care luau masa la restaurantul de la parterul hotelului, au vazut un barbat care se agita in parcare, fiind cuprins de flacari.

Eugen Catelu, masor in cadrul Clubului Pandurii, a iesit in fuga din restaurant si a aruncat zapada pe cel care ardea, acoperindu-l apoi cu o haina: „Nu stiam ce arde in parcare si cind am ajuns am pus zapada pe el, ca nu aveam cum sa sting focul. Ne era teama sa nu fie incendiate masinile din zona. L-am recunoscut si nu imi venea sa cred. A fost masor la noi si apoi la Novaci. Nu mai fusese la club de citeva luni. Era constient cind am vorbit cu el. Tot corpul era numai carne vie“. Imediat a fost chemata o ambulanta, care l-a transportat pe barbat la Spitalul Judetean din Tirgu Jiu, unde i-au fost acordate primele ingrijiri.

„De dimineata a fost cu mine, avea cu el o sticla de benzina“

Din cele declarate de angajatii Clubului Pandurii, Constantin Ciocioi era un om linistit, dar nu se mai putea controla in momentul in care consuma alcool. Nelu Mihut, fost fotbalist al echipei Pandurii, s-a intilnit de dimineata cu fostul masor, pe care l-a invitat la o cafea.

„De dimineata a fost cu mine, avea cu el o sticla de benzina si nu mi-a spus ce face cu ea. Am baut impreuna o cafea si eu a trebuit sa plec. I-am lasat o suta de mii ca sa plateasca. Mi s-a spus ca si-a luat vodca de banii astia. Il cunosc foarte bine. Avea probleme cu alcoolul. Divortase de nevasta, dar s-au impacat. Au si un copil infiat, care invata foarte bine. Mereu imi povestea de el. Ciocioi a trecut prin trei clinici de dezalcoolizare. Nu se putea stapini. Nu cred ca a avut probleme acasa. Dar cind bea, nu mai judeca bine. Nu stiu ce a avut in cap?“, a declarat Nelu Mihut.

Nici o sansa de supravietuire

Toate eforturile medicilor din Tirgu Jiu au fost inutile. Acestia l-au pregatit pe barbat pentru a fi transferat la Spitalul de Urgenta din Craiova. Constantin Giubelean, medic in cadrul Sectiei Chirurgie a Spitalului din Tirgu Jiu, a afirmat: „Bolnavul a venit la noi in stare critica, avind arsuri de gradul IV pe 90% din corp. S-a efectuat tratamentul de curatare a arsurilor si de desocare, pentru ca nici el nu isi mai dadea seama ce facuse. Nu puteam sa il trimitem la Craiova pina nu se linistea. Practic viata lui atirna de un fir de par. Va fi un miracol daca va trai. Sansele ca el sa ramina in viata sint zero“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS