17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalRamona Badescu a inaugurat un magazin „la mama acasa“

Ramona Badescu a inaugurat un magazin „la mama acasa“

Ramona Badescu a taiat panglica unui magazin de prezentare si comercializare a produselor de intretinere a formei fizice. Vedeta a fost intimpinata cu zimbete si flori de citeva zeci de craioveni care au fost prezenti simbata la inaugurarea standului din complexul Mercur al societatii IDEEA STUDIO.

In calitate de promotor al imaginii societatii, Ramona Badescu le-a prezentat celor de fata atit calitatile produselor, cit si pe presedintele firmei italiene, Roberto Scipioni.

„Sint foarte emotionata. Chiar daca mi se mai intimpla sa mai tai panglici prin alte parti, nu e <<ca la mama acasa>>“, a declarat Ramona Badescu.

Desi a recunoscut ca acum viata sociala si cariera ii ocupa aproape tot timpul, vedeta a dezvaluit citeva din planurile de viitor: intii isi va gasi jumatatea (obligatoriu brunet, cu ochii verzi), apoi va da nastere unei fetite (careia i-a gasit deja numele – Anita) si va continua proiectele cu impact social in care este implicata acum.

„Prin ceea ce fac, vreau sa demonstrez ca Romania inseamna mai mult decit imaginea unor copii ai strazii“, a spus Ramona Badescu, la interventia careia Ministerul Sanatatii a primit o donatie constind in aparatura medicala in valoare de un milion de dolari, de la o clinica de lux din Calabria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS