15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalOrange Romania a fost lansat oficial in Craiova

Orange Romania a fost lansat oficial in Craiova

Craiova este cel de-al treilea oras din tara in care Orange Romania isi deschide in mod oficial un magazin ORANGE.
Magazinele Orange lanseaza pe piata un concept orientat in primul rind spre satisfactia clientului, ele reprezentind experienta concreta a valorilor marcii Orange. Orange Romania – reteaua de telefonie mobila cu cea mai mare acoperire din tara – a ales Craiova pentru deschiderea celui de-al doilea magazin din provincie, dupa Constanta, datorita potentialului pe care il ofera orasul pe piata telefoniei mobile.

Reporter: Domnule Gauthier, avind in vedere faptul ca Mobil Rom era o marca consacrata pe piata romaneasca, de ce a fost necesara redenumirea sa in Orange?

Yves Gauthier: In primul rind, datorita faptului ca Mobil Rom este parte a unui grup international, si anume Orange Group, care este o filiala a companiei France Telecom. France Telecom a luat hotarirea sa redenumeasca toate filialele sale in Orange. Aceasta este parte a filozofiei Orange pe care compania France Telecom doreste sa o promoveze pe toate continentele.

Reporter: Este o operatiune de cosmetizare sau va fi o schimbare reala a Mobil Rom?

Yves Gauthier: Nu, este vorba despre o schimbare reala. Noi am luat aceasta decizie in aprilie anul trecut. Este ceva asemanator cu trecerea la moneda unica europeana, pentru ca si in cadrul serviciilor de telefonie mobila trebuie indeplinite anumite standarde in ceea ce priveste reteaua, calitatea serviciilor si noutatile aduse pe piata.

Reporter: Ce aduce nou compania Orange pe piata romaneasca?

Yves Gauthier: Fiind vorba despre de un grup international, prima noutate pe care o poate oferi

Orange este tehnologia moderna de ultima ora si serviciile mult imbunatatite, pe care compania noastra le introduce imediat pe piata din Romania.

Reporter: Ce spun cercetarile dumneavoastra despre perceptia clientilor asupra marcii Orange in Romania?

Yves Gauthier: Nu am intreprins un studiu oficial, insa primele impresii pe care le avem de la clientii nostri sint pozitive, ei fiind foarte multumiti de acest nou mod de a prezenta telefonia mobila in Romania.

Reporter: Pina in prezent, compania dumneavoastra a deschis cinci magazine in tara noastra: trei in Bucuresti, unul in Constanta si acesta de la Craiova. Ce inseamna pentru Orange deschiderea primului sau magazin in regiunea Oltenia?

Yves Gauthier: Acest lucru se datoreaza faptului ca dorim sa fim aproape de clienti tot timpul. Dorim sa fim siguri ca orice client poate avea acces la serviciile Orange in cel mai usor mod cu putinta. Spre exemplu, daca are o problema, el formeaza 411 si serviciul special cu clientii ii sare imediat in ajutor. In cazul in care problema necesita o vizita la unul dintre magazinele noastre, personalul companiei este mai mult decit bucuros sa o rezolve. Misiunea noastra este sa fim cit mai aproape de client, si acesta este motivul pentru care dorim sa deschidem magazine in toate regiunile tarii.

Reporter: Va face Orange schimbari in politica manageriala sau este posibil sa existe reduceri de personal?

Yves Gauthier: Nu, in nici un caz. Noi dorim foarte mult sa avem continuitate si consideram ca nu este nevoie sa schimbam oamenii, ci modalitatea in care facem afaceri.

Reporter: Care sint planurile pe care le are compania Orange pentru Romania si pentru Craiova, in special?

Yves Gauthier: As putea spune ca intr-o afacere cu mobile trebuie sa fii mobil, asa ca, daca introducem ceva intr-o anumita parte a tarii, incercam sa aducem acel lucru cit mai repede cu putinta si in celelalte regiuni ale Romaniei. Va pot spune cu siguranta ca in momentul in care la Bucuresti va aparea o tehnologie mai performanta care va duce automat la imbunatatirea serviciilor, aceasta tehnologie va ajunge la Craiova practic in acelasi moment.

Reporter: Domnule Gauthier, daca doriti, in incheiere, sa le adresati citeva cuvinte cititorilor Gazetei de Sud, care va sint clienti sau posibili clienti.

Yves Gauthier: Voi spune decit: „The future’s bright, the future is

Orange“.

Reporter: Domnule Gauthier, va multumim pentru ca ne-ati impartasit citeva dintre ideile dumneavoastra.

Yves Gauthier: Si eu va multumesc foarte mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS