21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Stiri diverse

Un bulgar isi cauta acele de pescuit in Dunarea… romaneasca. Alexandrov Boiko, de 42 de ani, cetatean bulgar, a fost prins de politistii de frontiera pescuind pe Dunare, la 30 de metri de malul romanesc. In dupa-amiaza de simbata, 20 octombrie, bulgarul se plimba cu o barca cu motor cind a fost retinut de autoritati. El le-a spus politistilor ca isi pierduse carmacele, si trecuse in apele romanesti sa le recupereze. Alexandrov Boiko a fost retinut pentru trecere ilegala de frontiera, iar barca a fost confiscata. Dupa terminarea anchetei, el va fi predat autoritatilor bulgare.

(R.G.)

Cornel Fuior a decedat in gara din Severin. Politistii de la Transporturi Feroviare Drobeta Turnu Severin au fost anuntati simbata ca in gara din Drobeta Turnu Severin este o persoana decedata. Politistii au chemat medicii de la serviciul de ambulanta. Cornel Fuior, de 67 de ani, din comuna Dubova – Mehedinti a fost transportat la morga Spitalului Judetean din Drobeta Turnu Severin pentru necropsie in vederea stabilirii cauzei exacte a mortii. Cornel Fuior se pare ca se stabilise la azilul de batrini de la Ilovat. Acolo s-a imbolnavit si a fost dus la sectia TBC a Spitalului Judetean din Drobeta Turnu Severin. Politistii TF au declarat ca victima era cunoscuta ca boschetar si exista posibilitatea ca alcoolul sa fie cauza reala a decesului.

(F.L.)

Incendiu la o statie electrica. Pompierii militari din comuna Turceni au actionat in satul Jilt, din aceeasi comuna, pentru stingerea unui incendiu aparut la o statie electrica de 0,4 kV. Cauza focului a fost un scurtcircuit intre doua cabluri care aveau mantaua de protectie degradata. Au ars patru sertare de 0,4 kV, sigurante, conductori, circuite secundare si relee termice. Pagubele inregistrate se ridica la 15.000.000 de lei.

(M.D.)

Strivit de copac. Dumitru Petrescu, de 34 de ani, lucrator forestier, din Saulesti – Gorj, a fost strivit simbata de un copac in timp ce era la taiat de lemne, impreuna cu alti consateni, in padurea din apropierea comunei. Intr-un moment de neatentie, barbatul a fost surprins de un arbore. In prezent, Dumitru Petrescu este internat la Sectia reanimare a Spitalului „Tudor Vladimirescu“ din Tirgu Jiu cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral acut deschis.

(A.M.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS