11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjHrana pentru fiecare

Hrana pentru fiecare

Actiunea de ajutorare si colectare de alimente pentru copiii de la Scoala Speciala din Tirgu Jiu, organizata de Directia Generala pentru Agricultura si Alimentatie Gorj, a fost intitulata „Hrana pentru fiecare“. Cinci societati comerciale au contribuit cu alimente si produse agroalimentare, in valoare de peste 10 milioane de lei. Gestul i-a bucurat pe cei 241 de scolari de la Scoala Speciala, care, dupa spusele lor, de multa vreme doreau sa mai schimbe meniul.

La aceasta scoala sint inscrisi copii cu handicap mediu si sever care au nevoie de o ingrijire si o alimentatie speciale. Scoala Speciala este despartita doar de un gard de Centrul de Primire a Minorilor si, initial, cele trei masini cu ajutoare intrasera acolo.

Initiatorii actiunii si-au dat seama ca gresisera adresa si au ajuns in cele din urma la Scoala Speciala. Din acest motiv, micutii de la Centrul de Primire a Minorilor, care au crezut ca ajutoarele sint pentru ei, s-au consolat cu replica „pentru voi, mai incolo“. Eugen Ciocoiu, directorul Scolii Speciale, a afirmat: „Ne-am asigurat resurse pentru iarna. Sintem fericiti ca cineva se mai gindeste si la noi.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS