19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMiss Vilau* loveste din nou

Miss Vilau* loveste din nou

*vilau = o vila cit blocu’ tau (din Dictionarul Explicativ al Gazetei de Sud)

Multe cuvinte de lauda au avut cititorii Gazetei de Sud fata de initiativa organizarii unui concurs intitulat „Miss Vilau”.

Totusi, pentru a spulbera unele supozitii, trebuie sa ne juram, cu mina pe inima, ca fotografia din pagina intii a Gazetei de Sud de joi, 4 octombrie, nu reprezinta imobilul lt. col. Ilie Vilau (asa cum gresit au inteles multi rauvoitori). Am ascuns identitatea proprietarului imobilului frumos de pica pentru a testa reactia pietei. Si sa vezi comedie! Uimitor de multi cititori si-au aratat entuziasti interesul pentru un asa subiect, propunindu-ne chiar mai mult: o reflectare gazetareasca a competitiei in care caschetarii s-au aranjat la start (fara voie – o recunoastem si pe-asta), fiecare cu casuta lui.

Cititorul nostru, stapinul nostru! Vom publica deci, atunci cind le va fi lumea mai draga si cind le-o sta cucu? mai drept, cite o fotografie, asa, la intimplare, a imobilelor ridicate cu truda de prea cinstitii nostri politisti.

Onoarea de a recunoaste personajul care detine cheile prea-frumoasei cladiri le va reveni colegilor de banca, de serviciu, de frizerie, prieteni sau dusmani ai castelanilor ce-si vor vedea domeniile luminate de blitul reporterilor GdS de prin toate colturile Olteniei. Dragi invidiosi, adresa redactiei GdS (Craiova, str. Ion Maiorescu 10) va sta la indemina! Rasfoiti incompleta noastra colectie! Am scapat pe cineva? Spuneti-ne, telefonati-ne, scrieti-ne, trimiteti-ne un e-mail la [email protected]! Acceptam orice provocare si asteptam, incepind de astazi, scrisorile si apelurile telefonice. Primim chiar si anonime, cu conditia, desigur, sa fie serioase si semnate.

Curaj! Politia e cu noi!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS