17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAutoturismul taximetristului craiovean, furat la Slatina, a fost gasit la Aeroportul Otopeni

Autoturismul taximetristului craiovean, furat la Slatina, a fost gasit la Aeroportul Otopeni

Autoturismul taximetristului craiovean George Alstani, care a fost furat la Restaurantul Valea Oltului din municipiul Slatina, a fost gasit in zona Aeroportului Otopeni. George Alstani lucra la firma de taximetrie PML din Craiova si conducea autoturismul Daewoo Tico cu numarul de inmatriculare DJ-55-NAV. Pe 25 septembrie, acesta a venit in Slatina cu un client, iar la intrarea in oras a facut un popas la Restaurantul Valea Oltului, la cererea acestuia.

La un moment dat, clientul, pe nume Doru Sosa, i-a cerut taximetristului cheile sub pretextul ca si-a uitat tigarile in masina si a plecat imediat din parcare.

Dupa ce a constatat disparitia autoturismului, taximetristul a anuntat politia, iar in urma investigatiilor, autorul furtului a fost prins, iar autoturismul a fost recuperat. Doru Sosa, de 40 de ani, fara ocupatie, cu antecedente penale, este originar din comuna Cernele – Dolj. Parchetul de pe linga Judecatoria Slatina a emis impotriva lui mandat de arestare preventiva pentru savirsirea infractiunii de furt calificat si conducere fara permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS