6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAu început lecţiile de înot la Colegiul "Carol I" din Craiova

Au început lecţiile de înot la Colegiul „Carol I” din Craiova

Au început lecţiile de înot în bazinul de înot al Colegiului Naţional „Carol I”. Prima grupă de elevi a intrat, ieri, în bazin la ora 16.30, fiind formată din 20 de elevi.

Potrivit managerului colegiului, sunt 120 de elevi care vor intra în această săptămână în bazin. În total sunt 300 de cereri de înscriere la înot. Din ianuarie vor începe cursurile şi pentru elevii avansaţi.


„Au început lecţiile de înot. Primii 20 de elevi au intrat în apă la 16.30. Conform procedurii, sunt câte doi profesori care intră în bazin, fiecare cu câte 10 elevi. În această săptămână vor intra în bazin 120 de elevi. Avem mai mulţi elevi înscrişi. Până ieri erau 300 de cereri. Ei vor intra în apă până la sfârşitul lunii decembrie. Cei mai mulţi copii se programează după ora 18.00. Avem cursuri şi vinerea dar şi duminica. Informaţiile detaliate se găsesc pe site-ul colegiului. Din ianuarie vor începe cursurile de înot pentru cei avansaţi, iar în vara anului viitor vom organiza şi primele competiţii”, a spus Dănuţ Mic, directorul Colegiului Naţional „Carol I” din Craiova.
Un abonament pentru înot conţine 10 şedinţe şi costă 500 de lei. Elevul are la dispoziţie 6 săptămâni în care să facă şedinţele de înot. O lecţie de înot durează 50 de minute. Înscrierile se fac online, pe site-ul şcolii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS