22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljElevi şi profesori cu Covid 19 în mai multe şcoli din Craiova

Elevi şi profesori cu Covid 19 în mai multe şcoli din Craiova

DSP Dolj a comunicat astăzi noi cazuri de îmbolnăviri cu Covid 19 în unităţile şcolare din Craiova. Cele mai multe cazuri sunt în rândul elevilor. Sunt nouă unităţi şcolare care au cazuri noi.

Conform datelor de azi la Liceul „Henri Coandă” sunt trei elevi cu Covid 19. Managerul unității școlare a menționat pentru GdS că până în prezent are două cazuri confirmate din raportările DSP Dolj către școală. ”La nivelul școlii avem două cazuri de elevi care au Covid 19, din informările primite de la DSP Dolj. Este un elev la clasa a X-a și un alt elev la clasa a XI-a. La ambele clase am suspendat cursurile față în față, timp de 15 zile”, a menționat Mihaela Brumar, directorul Liceului ”Henri Coandă” din Craiova.

Și la Liceul Tehnologic CFR Craiova sunt două cazuri. La alte cinci unităţi şcolare au apărut câte un nou caz de îmbolnăvire în cazul elevilor. Acestea sunt Liceul Energetic, Liceul Tehnologic „George Bibescu”, Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu” , Colegiul Naţional „Elena Cuza”, Şcoala gimnazială „Alexandru Macedonski”.

Infectări noi sunt şi în rândul cadrelor didactice. Este vorba de un profesor de la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Craiova şi un alt profesor de la Şcoala gimnazială „Nicolae Romanescu”. În ambele situaţii sunt cadre didactice de la clasele primare, iar cursurile au fost mutate on-line.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS