19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieMinistrul Educației: Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu

Ministrul Educației: Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu

Într-o postare recentă pe Facebook, ministrul Educației a răbufnit. Aceasta se plânge că primește din toate părțile critici, dar nimeni nu oferă soluții pentru o organizare mai eficientă și pe placul tuturor, în contextul pandemiei de COVID-19 și a începutului de an școlar.

Nu mai înţeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! Orice intenţie bună este interpretată de toţi cei fără de greşeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii!

Aştept soluţii, dacă au! Faptul că mă opresc şi vorbesc cu oamenii nu e bine! Dacă nu vorbesc cu ei, (ceea ce nu mă caracterizează) iarăşi nu e bine! Orice aş face nu e bine! Şi cine spune asta? Cei fără de greşeală”, a scris Monica Anisie, pe Facebook, setându-și ca stare de spirit că “se simte tristă”.

Cu câteva zile înainte de începerea anului școlar, Monica Anisie le răspunde pe Facebook celor care au criticat-o pentru incertitudinea în care începe școala și pentru întârzierea cu care au fost stabilite și comunicate măsurile dispuse de autorităţi.

”Fiindcă sunt sinceră, nu e bine! Dar oare ce e bine în viziunea acestor oameni? Prin urmare, cred cu tărie că înainte de a arunca în oameni cu piatra, fiecare dintre noi ar trebui să se uite în oglindă.

Mi-e dor de sinceritatea şi bucuria din ochii copiilor mei, care apreciază cu sinceritate ceea ce am făcut, fac şi voi face întotdeauna! Atâta timp cât ei mă apreciază, iar părinţii lor sunt alături de mine, îmi dă încredere că va fi bine”, a scris în final, Monica Anisie.

✅suplimentarea cu 500 de posturi necesare pentru desfășurarea în condiții optime a activității în unitățile de…

Gepostet von Monica Cristina Anisie am Donnerstag, 10. September 2020

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS