10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieCaravana ”Copiii și adolescenții de azi, liderii de mâine” la Craiova

Caravana ”Copiii și adolescenții de azi, liderii de mâine” la Craiova


Caravana ”Copiii și adolescenții de azi, liderii de mâine” va ajunge pe 10 octombrie în Craiova, la Școala Gimnazială ”Elena Farago”.

Acesta este primul program educațional național care aduce împreună părinți, dascăli și specialiști în educație. Scopul este acela de a găsi soluții la câteva dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă copiii/adolescenții, părinții acestora și profesorii:

  • importanța identificării potențialului copiilor/adolescenților și valorizării acestuia;
  • instrumentele și tehnicile pe care profesorii le pot folosi pentru a susține și ajuta evoluția elevilor în funcție de vocația fiecărui copil;
  • identificarea timpurie a potențialului, dar și a nevoilor și intereselor individuale și unice ale fiecărui copil în parte.

Inițiatorii proiectului, Yourway Life & Career Counseling, Eurolingva Examinations Centre și AVE (Asociația pentru Valorizarea Educației), au venit cu această idee ca o reacție firească la starea sistemului educațional, aflat într-o continuă schimbare și adaptare. În cadrul programului se vor atinge teme precum: relația părinte-copil-profesor în procesul educațional și echipamente SMART pentru lecții inteligente.

”Copiii și adolescenții de azi, liderii de mâine” a fost prezentă în: Ploieşti, Sibiu, Deva, Oradea, Arad, Zalău, Cluj, Bistriţa, Tg. Mureş, Bacău, Suceava, Iaşi. Între 10 și 12 octombrie, caravana va ajunge în Târgu Jiu, Craiova și Piteşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS