Acasă Educatie Programul „Școală după școală”, la Școala Gimnazială „Nicolae Romanescu”

Programul „Școală după școală”, la Școala Gimnazială „Nicolae Romanescu”

-

Luni, 15 octombrie, la şcoala Școala Gimnazială Nicolae Romanescu din Craiova, a avut loc deschiderea oficială a programului “Școala după școală” pentru ciclul gimnazial.
Activitatea a fost organizată de către Școala Gimnazială Nicolae Romanescu. în parteneriat cu Primăria Craiova, Inspectoratul Școlar Județean Dolj, Palatul Copiilor Craiova, Asociația Nicolae Romanescu, Organizația Națională Cercetașii României – Centrul local Craiova și IMPACT Fundația Noi Orizonturi.
În cadrul deschiderii, unitatea de învățământ a prezentat oferta pentru programul “Școala după școală” care, din această toamnă, se va desfășura într-un spațiu amenajat special, iar echipa de management a școlii va încerca să creeze o imagine de ansamblu asupra modului în care se va derula programul în anul școlar 2018-2019.
Sunt înscriși în program 16 elevi din clasele V – VI ale ciclului gimnazial. Ei vor beneficia, după terminarea orelor de curs, de aprofundare curriculară – efectuarea temelor, învățare remedială- , Stil de viață sănătos – nutriţie optimă, practicare de activitate fizică şi sport, oferire de odihnă, gestionare și eliminare a stresului, gândire pozitivă, moderaţie şi echilibru, jocuri sportive, dansuri, științe aplicate, activități de dezvoltare a competențelor de comunicare în limba română și limbi străine, de utilizare a tehnologiei informaţiei ca instrument de învăţare şi cunoaştere, sociale şi civice, antreprenoriale. Aceste activități au rezultat în urma unei analize de nevoi realizată în anul școlar trecut de consiliul de administrație al școlii.

ȘTIRI VIDEO GdS

Alex Cicâldău: Exersez foarte mult la antrenamente loviturile libere

Mijlocașul formației Universitatea Craiova, Alexandru Cicâldău, a declarat după meciul cu FC Voluntari, că golul marcat din lovitură liberă nu este întâmplător.