17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeCurs dezvoltator de e-learning, în ajutorul profesorilor care predau online

Curs dezvoltator de e-learning, în ajutorul profesorilor care predau online

Sistemul de învățământ se află într-un proces de reinventare. Managementul clasei virtuale este o sarcină pretenţioasă, care solicită profesorul într-un mod diferenţiat. Predarea în mediul online reprezintă o provocare, iar reușita unei ore digitale depinde de o multitudine de factori.

Având în vedere noile realități la care dascălii trebuie să se adapteze rapid, Centrul Național de Training EDUEXPERT, furnizor de formare continuă, cu experiență de peste 11 ani în livrarea programelor de perfecționare pentru adulți și centrul educațional KAIZEN PERFORM au pregătit pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar o ofertă educațională care să le faciliteze tranziția de la învățământul tradițional la un sistem bazat pe predarea online.

În acest context, cei doi parteneri au lansat programul de perfecționare DEZVOLTATOR DE E-LEARNING, cod COR 235905. Cursul este autorizat de către Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și le oferă profesorilor un bagaj esențial și valoros de cunoștințe care să îi sprijine în predarea online.

Caracterizat prin interacţiune, situaţii experienţiale, simulare de activităţi de învăţare specifice lucrului cu elevii în mediul online, programul de perfecționare DEZVOLTATOR DE E-LEARNING, cod COR 235905, integrează o gamă largă de facilităţi oferite de mijloacele moderne de instruire şi comunicare online.

Certificat recunoscut la nivel național și european

În urma promovării evaluării finale de la încheierea cursului, absolvenţii primesc Certificat de Absolvire, recunoscut la nivel naţional de către Ministerul Educației și Ministerul Muncii. Prin apostilare, Certificatul de Absolvire este recunoscut și la nivel european.

Programul de perfecționare este livrat cu sprijinul echipei de formatori naționali, care deţin o vastă experienţă atât în susţinerea de cursuri pentru adulţi, cât și în predarea online.

Pentru o mai mare accesibilitate și pentru siguranța tuturor, cursul se derulează exclusiv online pe platforma e-learning a celor doi parteneri.

Rezervarea participării la curs se face în limita locurilor disponibile, în ordinea completării formularelor de înscriere.

Pentru informaţii suplimentare, puteţi accesa site-urile organizatorilor cursului www.eduexpert.ro sau www.kaizenperform.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS