20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriRevelion de neuitat la Plaza Portobello Ballroom

Revelion de neuitat la Plaza Portobello Ballroom

Noaptea dintre ani devine o tradiție consacrată la restaurantul Plaza. Ediția de anul acesta îi așteaptă pe toţi cei care doresc să petreacă o seară de Revelion de neuitat cu momente unice, demne de sărbătorit și de… povestit la Portobello Ballroom.


Laura Gavrilă, managerul Plaza, spune că seara de Anul Nou a fost pregătită în detaliu, iar distracţia va fi, şi de această dată, obiectivul principal. „Martorii distracției sunt cei care ne trec pragul an de an, semnând prezența în pași de dans. Pregătim o atmosferă de neuitat, bucate cu gusturi de povestit și un program artistic desăvârșit!“, menţionează aceasta.

Printre artiștii invitați la seara de Revelion de la Portobello Ballroom se numără Cristian Bănăţeanu, Nina Predescu, maestrul Marcel Parnica de la Doina Gorjului, Horaţiu Constantinescu, Michelle Patran şi Alina. Meniul serii va include bucate tradiționale, dar și preparate moderne, o gamă variată de băuturi, bar de fructe, bufet cu prăjituri de casă și tortul anului. „Toţi cei care vor sărbători anul la Portobello Ballroom se vor bucura şi de un delicios proţap cu garnituri, sosuri și salate tradiționale asortate. Vă așteptăm cu drag!“, transmite managerul Plaza.


Costul unui meniu este de 350 de lei, iar grupurile mai mari de zece persoane beneficiază de o reducere de 10%. Părinţii trebuie să ştie că accesul copiilor de până la trei ani este gratuit, iar pentru copiii de până la zece ani, prețul este redus cu 50%.

Evenimentul va începe la ora 21.00, pe 31 decembrie 2019, la Portobello Ballroom.
Informații și rezervări: 0760.239.365
Facebook: Plaza Summer Club

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS