17 C
Craiova
vineri, 10 iulie, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Romanescu Park Residence începe proiectarea fazei a doua

Romanescu Park Residence începe proiectarea fazei a doua

Romanescu Park Residence, noul proiect rezidențial din Craiova, a anunțat luni, 9 decembrie, în cadrul unui eveniment special, vânzarea a 50% din prima fază și începerea proiectării fazei a doua a locuințelor.

Pentru că echipa Romanescu Park Residence pune preţ pe comunitate, evenimentul a reunit viitorii locatari şi partenerii care se ocupă de proiectare şi construcţie. Acestora li s-au alăturat şi reprezentanţi mass-media şi ai autorităţilor locale, dar şi alţi invitaţi, iar evenimentul a avut un scop caritabil. Dezvoltatorii proiectului au făcut o donaţie Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Sf. Vasile. Toţi cei prezenţi au putut contribui la susţinerea acestei cauze nobile.
Invitaţii s-au bucurat şi de un moment muzical, în spiritul Sărbătorilor de Iarnă.

Proiectul prevede 14 clădiri tip boutique

Comunitatea Romanescu Park Residence se află la câțiva pași de cel mai mare parc natural din sud-estul Europei – Parcul „Romanescu“. Vânzarea și construcția au început în aprilie 2019. Proiectul prevede 14 clădiri tip boutique, în patru faze. Prima fază include 52 de apartamente, în 4 clădiri cu 4 etaje. „Am inițiat un proiect modern, aerisit, cu gândul ca locatarii să profite de clădiri mici, dar unde găsesc tot ce au nevoie pentru a trăi în confort: lifturi, compartimentări inteligente, finisaje de la un furnizor cunoscut. Ne dorim să creăm o comunitate specială și cele mai bune condiții de locuit cumpărătorilor“, a declarat Leon Ben Dayan, reprezentantul dezvoltatorului.

Dezvoltatorul Romanescu Park Residence este CPM Building Project SRL, o companie românească, deținută de CPM Israel. Compania mamă are o experiență de 30 de ani în domeniul de real estate și este activă în Israel, dar și în Europa de Est.
Cum Romanescu Park Residence a vândut deja peste 50% din faza întâi, dezvoltatorii au inițiat procesul de proiectare a fazei a doua, care are orizont de începere a construcției în aprilie 2020.


În Craiova, activitatea dezvoltatorului este coordonată de compania românească Real Sol Services SRL, condusă de Shimon Gal On, activă în piața locală de 20 de ani.

„Am fost surprinși pozitiv de felul în care a fost apreciat proiectul în Craiova. Vânzările realizate până în prezent ne oferă siguranța că vom finaliza aceasta investiție, oferind orașului un cartier unic. Gândul nostru este acela de a crea o comunitate, în care locatarii împart valori comune“, spune directorul de proiect Shimon Galon, care are o lungă experiență în piaţa imobiliară din România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bogații de la Piețe și Târguri

Bogații de la Piețe și Târguri. Directorii de la Pieţe au averi însemnate. Administratorul societăţii, Alin Mărăcine (stânga) pare, totuşi, mic copil pe lângă directorul tehnic Claudiu Neagoe (centru) şi directorul de dezvoltare Marian Viorel Marin (dreapta).

ȘTIRI GdS

Bogații de la Piețe și Târguri

Bogații de la Piețe și Târguri. Directorii de la Pieţe au averi însemnate. Administratorul societăţii, Alin Mărăcine (stânga) pare, totuşi, mic copil pe lângă directorul tehnic Claudiu Neagoe (centru) şi directorul de dezvoltare Marian Viorel Marin (dreapta).

Număr record de internări la Infecţioase Craiova. S-a depăşit...

Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş“ din Craiova are, în prezent, cei mai mulţi pacienţi internaţi de la începutul pandemiei. Infecţioasele au...

Părinte, umilit la ISJ Dolj: S-a terminat programul, mai...

Părinte, umilit la ISJ Dolj: S-a terminat programul, mai staţi?

Primăria Târgu Jiu a primit un teren lângă Parcul...

Primăria Târgu Jiu a primit, prin donație, un teren lângă Parcul Coloanei Fără Sfârșit. Terenul a fost donat...

Scapă Complexul Energetic Oltenia de faliment?

Complexul Energetic Oltenia (CEO) mai are câteva săptămâni la dispoziție pentru finalizarea Planului de restructurare și decarbonare. Documentul...

Horoscopul de weekend

BerbecIeși din zona ta de confort și nu te mai gândi că nu ești pregătit să faci schimbări, să ții piept unor...