Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Târgul CONTEX de Moş Nicolae s-a deschis la Mercur

Târgul CONTEX de Moş Nicolae s-a deschis la Mercur

Craiovenii pot găsi o varietate de produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte de sezon şi accesorii, la Târgul CONTEX - ediţia de Moş Nicolae - deschis în incinta centrului comercial Mercur.

-

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Dolj informează că, în această săptămână, de marţi şi până duminică, organizează Târgul CONTEX, într-o nouă ediţie. Dar se schimbă locaţia.
„În perioada 3-8 decembrie 2019, suntem în căutarea spiriduşilor pentru Moş Nicolae, aşadar vă aşteptăm la Mercur CENTER, la etajul IV, în cadrul Târgului CONTEX“, informează organizatorii.


Cu acest prilej, tolba se va umple cu articole expuse de producătorii prezenţi. Aceşti producători, vreme de peste 15 ani ne-au obişnuit cu cele mai noi colecţii de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru damă, bărbaţi şi copii. Pe lângă acestea, craiovenii mai pot găsi la Târgul CONTEX deschis la Mercur şi articole de marochinărie, din piele şi din blană.

Târgul CONTEX continuă „Campionatul Preţurilor Mici“

Ediţia din această iarnă a târgului poate fi un prilej pentru cei interesaţi să achiziţioneze cadouri pentru Sărbătorile care se apropie.


Şi în această iarnă, Târgul Contex – Ediţia de Moş Nicolae – continuă „Campionatul Preţurilor Mici“. Mulţi dintre expozanţi practică preţuri de producător sau preţuri speciale de Sărbători. Organizatorii Târgului CONTEX îi invită pe craioveni să aleagă cele mai potrivite cadouri pentru persoanele dragi din viaţa lor!


Programul de vizitare este unul extins. Publicul interesat este invitat să viziteze târgul zilnic, între orele 10.00-22.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. TODOME îşi modelează viitorul în business cu fier forjat

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...