7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajTârgul CONTEX – “MODĂ şi TRADIŢII” a revenit la Casa Tineretului

Târgul CONTEX – “MODĂ şi TRADIŢII” a revenit la Casa Tineretului

-

Cele mai noi colecţii de toamnă ale producătorilor cu tradiţie care participă anual la Târgul CONTEX pot fi achiziţionate până duminică, inclusiv, de la Casa Tineretului din Craiova.

De 15 ani, producători din toată ţara îşi dau întâlnire la Craiova, la Casa Tineretului, pentru a vă prezenta ultimele noutăţi vestimentare pentru toată familia! Târgul CONTEX – „MODĂ şi TRADIŢII“, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Dolj, a revenit în municipiu. Cele mai noi colecţii de toamnă ale producătorilor cu tradiţie sunt prezentate publicului larg, pe parcursul a cinci zile. Începând de miercuri, 30 octombrie, ora 12.00, şi până duminică, 3 noiembrie, ora 16.00, târgul CONTEX îi întâmpină pe craioveni, într-o nouă ediţie de toamnă.

Ce puteţi găsi la CONTEX

Târgul CONTEX reprezintă 15 ani de perseverenţă şi speranţă pentru 30 de firme care continuă să creadă că cetăţenii municipiului merită mai mult. „Cele aproape 30 de firme vin de 15 ani la CONTEX, cu marfă adecvată sezonului. Sunt prezenţi acum 20 de producători şi restul sunt distribuitori. Acoperim toată gama de produse pentru femei, pentru bărbaţi, pentru copii. Cu produse de piele, de blană, cu haine şi cu alte produse cu care i-am învăţat pe craioveni de pe vremea când târgurile se organizau în foaierul Teatrului Naţional“, a precizat George Moţăţăianu, director adjunct al CCI Dolj.


Preţuri de producător

„Fiecare târg l-am încadrat în categoria „Caravana preţurilor mici”. Noi am încurajat firmele prezente cu standuri ca preţurile de participare ale lor să fie adecvate. Şi să se încadreze în sloganul pe care l-am spus mai devreme. Eu le mulţumesc craiovenilor că au încurajat în aceşti 15 ani participarea la târg. Le mulţumesc şi firmelor participante“, a precizat George Moţăţăianu.


Târgul CONTEX vă aşteaptă zilnic între orele 10.00 – 19.00 la Casa Tineretului. Craiovenii pot găsi cele mai noi modele realizate de multe dintre firmele participante. Sunt produse la preţuri de producători sau distribuitori.


Cei care vizitează târgul CONTEX pot găsi articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie, piele, blană şi produse hand-made. Pot fi găsite la CONTEX rochiţe, geci de iarnă, pantofi, ghete, genţi, portmonee, curele, bijuterii din argint, bluze, fuste etc.
Următoarele ediţii ale Târgului CONTEX vor fi organizate în incinta Centrului comercial Mercur, în preajma sărbătorii Sf. Nicolae şi de Valentine’s Days.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Consilierii locali ai opoziţiei din Craiova, amorţiţi şi în...

Joi, 25 aprilie, a avut loc şedinţa Consiliului Local...

ȘTIRI GdS