9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajToamna aduce la Craiova cele mai importante evenimente expoziționale Agro Oltenia - ediția a III-a și Târgul de Comerț al Olteniei - ediția a IV-a

Toamna aduce la Craiova cele mai importante evenimente expoziționale Agro Oltenia – ediția a III-a și Târgul de Comerț al Olteniei – ediția a IV-a

Centrul Multifuncți-onal din Craiova va găzdui două evenimente de referință dedicate agriculturii și comerțului: Agro Oltenia și Târgul de Comerț al Olteniei.

Evenimentul se va desfășura începând de mâine, 11 octombrie, până duminică, 13 octombrie, la Centrul Multifuncțional Craiova, unde vor fi expuse utilaje agricole, echipamente pentru mecanizarea agriculturii, instalații pentru irigații, dar și materiale de construcții, decorațiuni și amenajări.

Vor fi prezenți, de asemenea, producători de semințe și material săditor, horticultori, producători agricoli și meșteri populari, bănci și cooperative agricole.

Maestrul Mircea Dinescu va participa vineri, 11 octombrie 2019, la deschiderea oficială, alături de reprezentanți la nivel înalt din cadrul instituțiilor publice.

Pentru vizitatori, cele două evenimente oferă nenumărate surprize:
· Intrarea este liberă!
· SUPER TOMBOLA – oferită de cunoscutul dealer Mabo Utilaje! Un bonus de peste 6.000 RON, sub forma unui utilaj de împrăștiat îngrășăminte, ce va fi câștigat de un fermier norocos! Extragerea va avea loc duminică, ora 16.00.
· PPD România, partener oficial al Târgului de Comerț al Olteniei 2019, va oferi spre degustare băuturi fine, iar Golden Brau, sponsorul târgului, va contribui cu mostre de bere.

· Producători de butași de viță de vie nobilă, certificată fitosanitar, vor veni cu butași de Muscat de Hamburg, Victoria, Moldova, Cardinal, Ottonel, Tămâioasă românească, Merlot, Cabernet Sauvignon.

Pofticioșii vor putea gusta din bucatele tradiționale, pregătite cu drag: produse din carne, dulciuri, sucuri și ceaiuri naturale, din materie primă eco, fără stimulatori și adaosuri chimice!
· Minunate flori de toamnă, expuse de florării din Craiova, vor întregi peisajul celor două evenimente.

Program Târg :
Vineri: 10.00 – 18.00
Sâmbătă: 10.00 – 18.00
Duminică: 10.00 – 16.00
Locație:
Centrul Multifuncțional Craiova, str. Târgului nr. 26.
Web: www.agrooltenia.ro
Email: [email protected]
Găsește-ne pe Facebook Agro Oltenia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS