Caravana „Cinemobilul“ ajunge azi la Craiova

Caravana „Cinemobilul“ ajunge azi la Craiova
Caravana „Cinemobilul“ ajunge azi la Craiova

„Cinemobilul“, cea mai accesibilă caravană de film din România, își continuă drumurile prin țară. Ea oferă experiența unui cinematograf în aer liber locuitorilor din diferite regiuni ale țării, care nu au în mod obișnuit posibilitatea vizionării de filme în aer liber. În calendarul proiecțiilor de film din luna august au fost incluse 21 de orașe din 15 județe ale țării.

La Craiova, „Cinemobilul“ poposește azi, 13 august, începând cu ora 21.00, în parcarea magazinului Kaufland, din Craiovița, strada Tineretului nr. 18C. Va fi proiectat filmul de animație „Berzele“, iar intrarea este gratuită.

Cu sprijinul Kaufland România, „Cinemobilul“ va ajunge în următoarele luni în orașe din toată țara, având ca obiectiv accesibilizarea experiențelor cinematografice la nivel național. Activitatea caravanei se va extinde până în luna noiembrie.

Calendarul proiecțiilor

În calendarul proiecțiilor de film din luna august sunt incluse următoarele localități: Slatina (14 august), Sibiu (15 august), Petroșani (20 august), Drobeta Turnu Severin (21 august), Tîrgu Jiu (22 august), Sebeș (23 august), Zalău (26 august), Piatra Neamț (27 august), Pașcani (28 august), Iași (29 august), Roman (30 august).

Detalii despre filme și program pe pagina de Facebook a evenimentului.

Cinemobilul Caravana Cinematografică este un proiect organizat de Asociația Cinemobilul, cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național (AFCN) și al Centrului Național al Cinematografiei (CNC).

Parteneri media locali: Gazeta de Sud, Radio Sud si www.gds.ro.


Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.