Romanescu Park Residence, un nou cartier care se dezvoltă în Craiova

Romanescu Park Residence
Romanescu Park Residence

Cele 182 de apartamente care se prefigurează în spatele Parcului „Nicolae Romanescu“ sunt dezvoltate de o companie de real estate care a construit 1.500 de apartamente în Bucureşti.

După o perioadă de 20 de ani de activitate intensă în piaţa de real estate, compania Real Sol Services, care a fost responsabilă cu construirea a peste 1.500 de apartamente în Bucureşti şi alte oraşe principale din România, patru centre comerciale şi remarcabile clădiri de birouri în Bucureşti (Europe House, America House și City Gate), conduce realizarea unui cartier unic în Craiova.

Recunoscând potenţialul oraşului care în ultimii ani trece printr-o perioadă de dezvoltare rapidă, am creat un cartier nou cu caracteristici unice: clădiri comune, dar cu puţini vecini, înălţime redusă, dar fără compromisuri la lifturi, spaţii de joacă, facilităţi comune care fac din Romanescu Park Residence un loc unic de locuit.
Spaţiile verzi ale proiectului completează vecinătatea cu cel mai mare parc natural din S-E Europei, oferind locatarilor oportunitatea de a trăi în mijlocul ritmului rapid al oraşului, dar cu toate beneficiile spaţiilor verzi şi senzaţia de a trăi lângă natură.
Posibilitatea de a locui într-un complex securizat şi cu un nivel ridicat de proiectare promite viitorilor locatari o investiţie profitabilă şi bine gândită.

Apartamente pentru toate gusturile

Situat în imediata vecinătate a Parcului „Nicolae Romanescu“, ansamblul Romanescu Park Residence este compus din 182 de apartamente, aflate în patru stadii diferite de execuţie. Ansamblul rezidenţial cuprinde apartamente spaţioase, cu două şi trei camere. Preţurile pornesc de la 68.780 de euro, pentru un apartament cu două camere, în suprafaţă de 65 mp şi ajung până la 98.000 de euro, pentru un apartament cu trei camere, cu două băi şi cu o suprafaţă locuibilă de 102.5 mp. Apartamentele se pot achiziționa cu un avans de doar 5%, iar primii cumpărători pot beneficia de prețuri promoționale. Dispunerea spaţiului în fiecare apartament, modul de amenajare şi poziţionarea camerelor pot fi studiate pe internet, pe site-ul www.romanescupark.ro.


Clădirile din ansamblul rezidenţial poartă denumiri de arbori, respectiv: Stejar, Frasin, Tei, Arţar. Fiecare clădire din Romanescu Park Residence dispune de lift propriu şi de o zonă de parcare.

Date de contact:
Tel.: 0726.307.128
Str. Dimitrie Cantemir nr 2, Craiova
E-mail: [email protected]
www.romanescupark.ro
www.real-sol.ro