21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajEURODINAMIC oferă promoții excepționale

EURODINAMIC oferă promoții excepționale

EURODINAMIC este una dintre cele mai performante firme care se ocupă cu distribuirea produselor STIHL și VIKING. Ca urmare a unei strategii de dezvoltare coerente, societatea a pus la punct prima reţea de magazine din Oltenia construite la cele mai înalte standarde STIHL și VIKING. Aici se comercializează o gamă completă de motoutilaje pentru grădină, utilaje pentru construcţii şi zootehnie. După cum şi-a obişnuit clienţii, şi pentru acest sezon de iarnă, firma oferă o serie de promoții excepționale atât la produsele de sezon – motofierăstraie, freze de zăpadă, cât şi la produsele ce ies din sezon – motosape, motocultoare, motopompe – şi au preţuri de lichidare. Drept urmare, vă oferă motofierăstrăul STIHL MS 170 la preţ PROMO 850 LEI + GRATUIT 4 L ULEI pentru ungerea lanţului şi modelul STIHL MS 180 la preţul de 1.049 LEI + GRATUIT 4 L ULEI pentru ungerea lanţului. La gama de motosape şi motocultoare vă aşteaptă cu preţuri pornind de la 1.049 de lei.
Ca şi anul trecut, reprezentanţii EURODINAMIC se aşteaptă la un aflux de clienți în magazine, dar şi pe site-urile firmei. Ca urmare, EURODINAMIC a decis CA PERIOADA PROMOŢIONALĂ SĂ FIE activă din 20.10.2017 până pe 17.12.2017.
Clienţii sunt aşteptaţi într-unul dintre magazinele situate la următoarele adrese: b-dul Nicolae Romanescu nr. 101B (vizavi de Petrom), b-dul Tineretului nr. 79 (lângă Kaufland Craioviţa), b-dul Nicolae Titulescu bl. 318 ab (zona SIF Oltenia), b-dul Victoriei nr. 75 (lângă RDS) Băileşti, b-dul Emil Racoţeanu nr. 163A (vizavi de şcoală) Filiaşi, şi Piaţa Gării, bl. 4, sc. D, parter, Slatina. De asemenea, aceștia pot comanda produsele de pe unul dintre site-urile: motosape-motocoase.ro, agromoto.ro, agropro.ro.
Pe perioada acestei promoții, 20.10.2017 – 17.12.2017, orice utilaj adus în service va beneficia de constatare gratuită. În plus, pentru orice motofierăstrău STIHL reparat în service-ul EURODINAMIC se asigură gratuit verificarea și ascuțirea lanțului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS