10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajRoby-Mob, soluția ideală pentru amenajarea spațiilor interioare

Roby-Mob, soluția ideală pentru amenajarea spațiilor interioare

Amenajarea spațiilor interioare ridică mai tot timpul probleme celor care doresc să-și redecoreze locuințele sau sunt nevoiți să schimbe anumite piese de mobilier. Calitatea, aspectul și rezistența produselor sunt criteriile în funcție de care se achiziționează de fiecare dată produse noi. Iar toate acestea definesc cel mai bine magazinele Roby-Mob, care pun la dispoziția clienților produse nemțești, de înaltă calitate.

Gamă diversificată de produse second-hand la Roby-Mob

Roby-Mob importă mobilă second-hand din Germania și poate fi soluția pentru toți cei care sunt nehotărâți și nu știu ce anume să aleagă în materie de colțare, canapele, fotolii, paturi, noptiere, biblioteci, mese și scaune, birouri, mobilă de bucătărie, diverse corpuri de perete, dar și accesorii. Tot aici se găsesc și piese deosebite, vintage, din lemn masiv ce definesc perioada de aur a anilor ’40, ’50, ’60. Este un stil puternic ancorat în trecut, ce nu încetează să uimească și să impresioneze şi în zilele noastre, prin abordare şi originalitate, un stil care nu dispare, ci dimpotrivă, rămâne mereu în topul preferinţelor.

Transportul produselor cumpărate este gratuit

Roby-Mob îi întâmpină pe craioveni cu astfel de produse nemțești, de înaltă calitate încă din anul 2011. În depozitele de mobilier second-hand administrate Robert Godeanu se găsesc, pe lângă piese de mobilă și produse electrocasnice și electronice second hand, biciclete second hand aduse din Germania, potrivite pentru toate gusturile și toate buzunarele.
Roby-Mob asigură transport gratuit, iar costurile pentru manipulare și montaj depind de valoarea comenzii.

Toate aceste produse menite să înfrumusețeze locuințele, să schimbe designul interior și să aducă un aer sofisticat tuturor încăperilor în care ajung să fie montate, se pot găsi în magazinele din Craiova, pe Bulevardul Nicolae Romanescu, nr.132 (lângă Olas Prod), și în Hala Popeci lângă service Poiana. De aici puteți achiziționa orice vă doriți sau aveți nevoie în bucataria, sufrageria, dormitorul, holul și baia dumneavoastră. Totodată, din dorința de a fi cât mai aproape de clienți, Roby-Mob a deschis un sediu și în comuna Călărași.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS