20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Bani & Afaceri Publireportaj A zecea ediţie a dezbaterilor „Parteneri pentru Dezvoltare“, la Craiova

A zecea ediţie a dezbaterilor „Parteneri pentru Dezvoltare“, la Craiova

-

pag 02 NET

A zecea ediţie a dezbaterilor „Parteneri pentru Dezvoltare“, susţinute de Curierul Naţional, Uniunea Generală a Industriaşilor din România (UGIR) și Patronatul Presei Locale din România (PPLR), va va avea loc joi, 19 noiembrie, la Primăria Craiova, în sala de ședințe a consiliului local. Domeniile de activitate de interes pentru județul Dolj și municipiul Craiova, care vor fi luate in discuție, sunt: Agricultură și Dezvoltare rurală; Economie, cercetare-dezvoltare-inovare, mediu și energie; Dezvoltarea infrastructurii de transport, tehnico-edilitară, dezvoltare teritorială și urbană; Educație, sănătate, cultură și servicii sociale. Dezbaterile vor fi axate pe următoarele teme de interes pentru domeniile de mai sus: facilități și proceduri investiționale; accesarea fondurilor europene; identificarea surselor alternative de finanțare pentru companii și autorități locale; medierea în business și conflicte de muncă; fiscalitate și birocrație în legislația actuală; infrastructura și reabilitarea termică și energetică; antreprenoriat rural; soluții privind reconversia profesională. Evenimentul se desfășoară cu sprijinul Consiliului Judeţean Dolj, al Prefecturii Dolj, Primăriei Craiova, precum și al celorlalte autorități locale din județul Dolj și al mediului de afaceri din regiune. Pe lângă asociaţiile oamenilor de afaceri români şi străini – Confindustria, TIAD, ARACO, PALMED, FPSC, CEPISC, FORT, Patronatul Naţional Român, Federaţia Patronatelor din Turism, FPTS – sunt invitaţi să participe şi reprezentanţi ai ministerelor: Ministerul Muncii, Ministerul Economiei, Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Transporturilor, Ministerul Apelor şi Pădurilor, Ministerul Energiei Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri, Ministerul Dezvoltării şi Administraţiei Publice, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Comerţului şi Turismului, ITM.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.