17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportaj„Moş Nicolae pentru o zi“, la Biblioteca Judeţeană din Craiova

„Moş Nicolae pentru o zi“, la Biblioteca Judeţeană din Craiova

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman“ din Craiova organizează vineri, 5 decembrie, evenimentul „Moș Nicolae pentru o zi“, aflat la cea de-a II-a ediție. Prima ediţie a acestui eveniment s-a bucurat de succes, acţiunea fiind posibilă datorită implicării unui număr mare de oameni dornici să facă parte din echipa lui Moş Nicolae: studenţi voluntari și angajații Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman“, precum și numeroși oameni care s-au mobilizat special pentru acest moment și au ajutat atât la strângerea iniţială a cadourilor, cât și la dăruirea acestora către copiii de la Școala Specială „Sf. Vasile“ din Craiova.
Acțiunea de anul acesta are ca scop tot colectarea și donarea de jucării și rechizite, dar de această dată pentru preșcolarii și școlarii utilizatori ai serviciilor Bibliotecii Comunale din localitatea Coșoveni, județul Dolj.
Prin desfășurarea evenimentului, Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman“ dorește să facă o mică bucurie copiilor, astfel că, pe lângă jucăriile care vor fi donate atât copiilor, cât și bibliotecii din Coșoveni, se va lectura povestea lui Moș Nicolae, copiii vor desena, vor colora și vor confecționa diverse obiecte specifice sărbătorilor de iarnă, din materiale reciclabile.
Toți cei care doresc să doneze sunt așteptați la sediul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman“ până joi, 4 decembrie, între orele 8.15 și 18.45.
Evenimentul este gândit și organizat de angajații Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman“ și se va desfășura în incinta bibliotecii din localitatea Coșoveni.
Nu putem face lucruri mari, ci doar lucruri mărunte cu multă dragoste!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS