22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCinci ani de reuşite pentru Centrul Medical Dr. Ianoşi

Cinci ani de reuşite pentru Centrul Medical Dr. Ianoşi

DSC_4111 copy DSC_0038
Au trecut cinci ani de la inaugurarea Centrului Medical Dr. Ianoşi. Povestea a început cu trei angajaţi, două aparate laser, foarte multă muncă şi tenacitate şi s-a transformat, treptat, în cel mai mare centru laser din România. În prezent, pe cele 14 aparate laser şi numeroase alte aparate de remodelare corporală lucrează nu mai puţin de 20 de medici şi asistente. Prin comparaţie, în cel mai mare centru medical laser din lume (la Salt Lake City în SUA) există 34 aparate laser.

În cei cinci ani de evoluţie, echipa Centrului Medical Dr. Ianoşi a reuşit să găsească formula succesului mizând pe un obiectiv care o impulsionează continuu: autoperfecţionarea. „Nu numai că am acumulat cel mai mare număr de aparate laser din ţară, dar acestea sunt vârfuri de lance ale principalilor producători de aparatură medicală laser din lume: Icon-Palomar, Syneron-Candela, Sciton, Solta-Fraxel etc. Am obţinut acest lucru printr-o muncă susţinută, dar trebuie să menţionăm şi faptul că am fost beneficiarii a două proiecte finanţate din bani europeni”, afirmă Dr. Gabriel Ianoşi, unul dintre managerii Centrului Medical. „Pielea reprezintă oglinda, cartea de vizită a fiecărui individ, fiind cel mai mare organ al corpului uman, cel mai uşor de explorat şi totodată cel mai sofisticat. Cu ajutorul acestor aparaturi putem face tot ceea ce înseamnă reîntinerirea pielii, de la ştergerea ridurilor fine sau profunde până la ştergerea cicatricilor post-acneice, post-traumatice, post-combustionale, sau produse după intervenţii chirurgicale. De asemenea, avem posibilitatea tratării varicelor folosind laser endovenos dar şi a îndepărtării depozitelor de grăsime localizate, nedorite folosind cea mai bună tehnologie în domeniu: lipoliză asistată laser”,  completează Dr. Simona Ianoşi.

În cadrul Centrului Medical Dr. Ianoşi există posibilitatea investigării (prin dermatoscopie computerizată) şi tratării tumorilor cutanate, dar s-a dezvoltat în acelaşi timp cel mai important centru de cercertare şi tratament al acneei din România, susţinut prin numeroase aparate de ultimă generaţie.

Epilarea definitivă se poate realiza atât cu laser, care reprezintă de altfel, standardul de aur, dar şi cu ajutorul unui IPL, indicat îndeosebi fototipurilor cutanate închise la culoare.

Pentru remodelare corporală există posibilitatea utilizării tratamentelor cu radiofrecvenţă, ultrasunete, în curând lipoliză asistată laser etc., dar şi completarea acestora  prin injectări de toxină botulinică sau acid hialuronic. ”Recomandăm combinarea procedurilor laser cu cele injectabile pentru obţinerea unor rezultate armonioase şi de mai lungă durată”, a spus Dr. Simona Ianoşi.

Referitor la planurile de viitor, echipa Centrului Medical Dr. Ianoşi nu se dezice de trendul ascendent: „Am început să construim un spital cu circa 25 paturi, cu laborator propriu de analize medicale şi de anatomie patologică, sală de operaţii, chirurgie laparoscopică etc. Suntem mândri că am reuşit să realizăm atât de multe în aceşti cinci ani şi sperăm să continuăm la fel. Cert este că fără pacienţii noştri şi echipa de medici şi asistenţi nu am fi ajuns aici, aşa că mulţumirile noastre către ei se îndreaptă”, a completat tânăra Dr. Simona Ianoşi.

Cum puteţi contacta echipa Centrului Medical Dr. Ianoşi:
La adresa: Bulevardul Carol I, nr. 99
La numărul de telefon: 0723736475; 0351178448; 0251414700.
Pe web: www.drianosi.ro; www.facebook.com/drianosi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS